skip to Main Content

Tulevaisuuden työelämän ja yritysten tekijät ovat kouluissa nyt. Nuori Yrittäjyys ry tarjoaa yrityksille mahdollisuuden lähteä mukaan vaikuttamaan lasten ja nuorten yrittäjyysasenteen ja työelämävalmiuksien sekä talouslukutaitojen kehittämiseen.

 

Nuori Yrittäjyys toiminta on yritykselle oiva mahdollisuus toteuttaa yhteiskuntavastuuta – pääset sijoittamaan suoraan tulevaisuuteen. Osallistumalla toimintaamme voit jakaa osaamistasi ja olla mukana vaikuttamassa siihen, minkälaisia yrittäjiä ja työntekijöitä Suomessa on. NY-kumppanuus on mahdollista seuraavasti:

Mukana Tukemassa
Mukana tukemassa
Kumppanina Mukana Innostamassa
Kumppanina mukana innostamassa
Yhteistyö-kumppanina Mukana Osallistumassa
Yhteistyö-kumppanina mukana osallistumassa
Pääyhteistyö-kumppanina Mukana Vaikuttamassa
Pääyhteistyö-kumppanina mukana vaikuttamassa

Ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme Virpi Utriaiseen niin kuulet lisää NY-kumppanuudesta.

Nuorten tukeminen eri elämänvaiheissa on koko yhteiskunnan yhteinen intressi. Nuorten talouden hallinta, innovatiivisuus sekä yritteliäs asenne ovat asioita, jotka kuuluvat itsestään selvänä vastuulliseen toimintaan sekä työ- että henkilökohtaisessa elämässä.

Aktiivinen, oma-aloitteinen ja omasta työstä itsenäisesti vastuun ottava työntekijä on myös yritykselle arvokas tekijä tiellä menestyksen, tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseen.

Kymmeniätuhansia lapsia ja nuoria mukana toiminnassa

NY tavoitti lukuvuonna 2017-18 lähes 60 000 lasta ja nuorta. Tavoitteenamme on 100 000 lasta ja nuorta mukana toiminnassamme vuonna 2020.
Yhteiskunnallinen keskustelu nuorten työelämä- ja taloustaidoista sekä työllistymisestä ja yrittäjyysinnostuksesta viestii toimintamme tarpeesta ja tilaisuudesta tavoittaa tulevaisuuden tekijöitä.

Lähde mukaan toimintaan!

NY toiminta on yritykselle paras mahdollisuus toteuttaa yhteiskuntavastuuta – pääset sijoittamaan suoraan tulevaisuuteen. Osallistumalla toimintaamme voit jakaa osaamistasi ja olla mukana vaikuttamassa siihen, minkälaisia yrittäjiä ja työntekijöitä Suomessa on.

Tällä videolla yhteistyökumppanimme kertovat, miksi heille on tärkeää olla mukana NY-toiminnassa.
Mihin Sinä tahdot vaikuttaa? 

Back To Top