Tältä näytti Euroopan mestaruuskilpailut nuorten yrittäjien matkassa – Gen-E kokosi yhteen nuoria yli 40 maasta

19.8.2022 2022Vuosi yrittäjänä

Troa NY Gen-E 2022 -tapahtumassa

Koe mielettömät Euroopan mestaruuskilpailut hetki hetkeltä tapahtumaan osallistuneen, helsinkiläisen Troa NY:n mukana, joka kuvasi oman kilpailumatkansa kokemukset ja huippuhetket!

Heinäkuussa kaksi kovan luokan nuorten yritystä: Troa NY Helsingistä sekä Gente UF Pietarsaaresta kisasivat Euroopan suurimmassa nuorten yrittäjyyskilpailussa yli 40 maan ehdokkaiden kanssa Tallinnassa, Virossa.

Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan osallistuneet, ja kansallisessa Uskalla Yrittää -finaalissa voiton napanneet nuoret valloittivat niin isot esiintymislavat kuin monikansalliset messut parin päivän aikana, ja kokemusta hehkutettiin ennennäkemättömäksi mahdollisuudeksi! Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) porukkaa oli mukana tukemassa nuorten tekemistä!

Gen-E on kansainvälisen Junior Achievement (JA) -verkoston Euroopan mestaruuskilpailu, jossa maanosan parhaat NY-yrittäjät tavoittelevat voittoa ja menestystä kansainvälisellä twistillä. 12.–14.7.2022 järjestettyyn tapahtumaan osallistuneet tiimit ovat kukin voittaneet omissa maissaan kansalliset kilpailut, mistä ne ovat edenneet EM-tason kisoihin.

Katso alta video Troa NY:n matkasta Gen-E 2022 -tapahtumaan, videon tekijänä Alexis Grigoriou.

Lue lisää: Yrittäjyystapahtuma Gen-E kokosi nuoria kymmenistä maista – Suomesta mukana kaksi yritystä

Seuraavaksi
Jessica Honkanen löysi kutsumuksen ja tien yrittäjäksi mystiseltä hautausalalta