Suurten pankkien johtajat mukana Job Shadow -päivässä

1.10.2019 2019Job ShadowUutiset

On aika jälleen kertoa kymmenestä uudesta johtajasta Job Shadow -päiväämme 30.10. Nämäkin pomot saavat työpäivänsä ajaksi varjokseen yhden Nuori Yrittäjyys -ohjelmaan osallistuneen nuoren. Iso kiitos jo nyt osallistuville yrityksille ja johtajille.

Kaikista suurista pankeista on tänäkin vuonna mukana tukku johtajia. Vuorovaikutusta täynnä oleva päivä on yksi syksyn kohokohdista sekä nuorelle että johtajalle, tyystin erilainen työ-tai opiskelupäivä.

Maajohtaja Leena Vainiomäelle ja viestintäjohtaja Anu Ilvoselle Danske Bankista Nuori Yrittäjyys -toiminta on jo tuttua. Dansken ja Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) yhteinen Oma talous haltuun -opetusohjelma julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Se on Suomen ensimmäinen ilmainen kouluun suunnattu talouskasvatuksen oppimiskokonaisuus, joka on luotu noudattamaan opetussuunnitelman perusteita.

Osa nuorista NY-alumneista pääsee muihin suuriin pankkeihin johtajien työpariksi:
Nordea, Vesa Riihimäki, Startup & Growth Finland -yksikön johtaja
OP, Lotta Ala-Kulju, johtaja/ulkoinen viestintä
OP, Tuomas Manninen, Competence Lead, Designers
SEB, Tiina Hanninen-Rauhala, Head of Client Account Management

-Odotan saavani jakaa urani aikana kertyneitä oppejani työelämästä, toimenkuvastani ja siitä, mitä työ finanssialan viestinnässä käsittää. Lisäksi tietysti kuulen mielelläni palautetta omasta työstämme sekä nuoren omia ajatuksia siitä, miten hän näkee oman uransa tulevaisuudessa, kertoo Lotta Ala-Kulju OP:stä.

Edellisvuosien tapaan myös suuret vakuutusyhtiöt lähtivät mukaan Job Shadow-päivään. Fenniasta nuoria ”varjoja” saavat työpäivänsä ajaksi markkinajohtaja Kari Wilen ja asiakkuusjohtaja Mika Aho sekä Lähi-Tapiolasta strategiasuunnittelun johtaja Juha-Pekka Juutilainen ja asiakaskokemuksen johtaja Selina Heiska.

Nuoret tulevat eri puolilta Suomea, ovat iältään 16-23 –vuotiaita ja ovat kaikki osallistuneet koulussaan Nuori Yrittäjyys ry:n yrittäjyyskasvatusohjelmaan Vuosi yrittäjänä. He ideoivat ja perustivat oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen ja pyörittivät sitä lukuvuoden ajan.

Job Shadown päätteeksi kymmenet johtajat ja nuoret kokoontuvat yhteiseen päätösjuhlaan SEB:n tiloihin vaihtamaan ajatuksia päivästä ja ehkä hieman myös juhlimaan Nuori Yrittäjyys ry:n 17-vuotissyntymäpäivää. Katso Facebook-sivuiltamme kuvia viime vuodelta.

Julkaisemme ennen Job Shadow -päivää viikoittain uusia johtajia.

Seuraavaksi
Fennia ja Nuori Yrittäjyys - toimiva duo