Sami Suomela nimitetty Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtajaksi

9.2.2022 2022Uutiset

Sami Suomela on nimitetty Nuori Yrittäjyys ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 3. maaliskuuta 2022.

Sami Suomelalla (KM) on monipuolinen kokemus, verkostot ja tausta kunta- ja koulumaailmasta niin rehtorina ja apulaisrehtorina kuin erityisluokan opettajanakin. Lisäksi hänellä on vahvaa johtamisosaamista strategia-, henkilöstö- ja talousaiheissa.

Kunta- ja opetusalan lisäksi Suomela on työskennellyt myös oppimisympäristöjen kehittämisen ja konsultoinnin parissa.

Nuori Yrittäjyys ry:n hallituksen puheenjohtaja Christina Dahlblom kertoo, että uudeksi toiminnanjohtajaksi haettiin henkilöä, jolla on ymmärrystä ja kykyä saada yhdistyksen palvelutarjonta ja koulujen tarpeet kohtaamaan.

”Nuori Yrittäjyys ry:n tärkeä missio – yrittäjyystaitojen mahdollistaminen kaikille Suomen nuorille – on vahvassa myötätuulessa; nuoret haluavat oppia ja kokeilla yrittäjyyttä ja opetussuunnitelma edellyttää näiden taitojen laajaa opettamista. Lisäksi yrittäjyyskasvatusta edistävillä toimijoilla on hyvin sitoutunut ekosysteemi, joka tukee oppimisen vahvistamista sekä teoilla että rahoituksella. Tärkeä haaste polullamme kohti kaikkia Suomen kouluja ja nuoria, on saada opettajat, rehtorit ja muut koulutuspäättäjät lähtemään mukaan. Haimme toiminnanjohtajan tehtävään henkilöä, jolla ymmärrystä ja näkemystä siitä, miten Nuori Yrittäjyys ry:n missio ja palvelutarjonta voivat parhaalla mahdollisella tavalla jatkaa kehittymistään, olla läsnä koulujen ja nuorten arjessa, ja sitä kautta tavoittaa yhä useamman oppijan pitkäkestoisesti, innostavasti ja vaikuttavasti. Meillä on huikean osaava ja intohimoinen henkilökunta, ja olen varma, että Samin johdolla saamme rakennettua entistä vahvempia siltoja tarjontamme ja koulujen tarpeiden välillä. Toivotan Samin lämpimästi tervetulleeksi ja odotan innolla mitä hän ja organisaatio saavat lähivuosina aikaiseksi!”, toteaa Dahlblom.

Sami Suomela siirtyy Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtajan tehtävään Kauniaisten kaupungin perusopetuksen hallinnollisen rehtorin tehtävästä.

”Odotan innolla pääseväni mukaan osaksi Nuori Yrittäjyys ry:n hienoa tarinaa! Yhdistyksen toiminnassa tekivät vaikutuksen palvelutarjonta, joka tarjoaa laaja-alaisia kokonaisuuksia lapsille ja nuorille, jotta he voivat harjoitella, kokeilla ja oppia tulevaisuuden työelämätaitoja sekä tuntea osaamisen kokemuksia, pystyvyyttä ja onnistumisia. Oma unelmani on ollut työskennellä hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen parissa sekä se, että voin tuoda osaamiseni ja kokemukseni keskusteluun ja työhön mukaan. Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtajana pääsen tukemaan organisaation ja henkilöstön menestymistä entisestään. Yhdessä luomme uutta ja merkityksellistä yhteiskuntaan”, summaa Sami Suomela.

Lisätietoja:

Christina Dahlblom, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 563 6927

Seuraavaksi
Timanttista yrittäjyyskasvatusta lapsille ja nuorille jo 20 vuoden ajan – katsaus Nuori Yrittäjyys ry:n historiaan