Roope Rannisto oman talouden hallinnasta: ”Pienelläkin varallisuudella voi luoda vakaan pohjan, kunhan on järjestelmällinen”

27.3.2023 2023TaloustaidotUutiset

Vaikuttaja Roope Rannisto vieraana Nuori Yrittäjyys ry:n päivänä Rahaviikolla 2023.

Naantalista lähtöisin olevan somevaikuttaja & yrittäjä Roope Ranniston tie sisällöntuotannon pariin alkoi 15-vuotiaana, kaveriporukan kehittäessä yhdessä nopeatempoisia sketsivideoita. Mutta harvaa tietää Ranniston videotuotannosta, joka sytytti kipinän hommiin jo 13 vuoden ikäisenä.

Tänä päivänä Roope Rannisto tunnetaan toisena osapuolena supersuositun Koukus -kanavan takana, joka ylitti vastikään 300 000 tilaajan rajapyykin YouTubessa.

Nuori Yrittäjyys ry:n päivänä Rahaviikolla 2023, Rannisto avaa ajatuksiaan yrittäjyydestä nuorena tekijänä: mihin hän sisällöntuotannollaan tänä päivänä tähtää, ja tienaako hän mielestään riittävästi?

Entä millaisia seikkoja yrittäjyys on häneltä vaatinut, ja minkä takia kouluihin tarvittaisiin huomattavasti enemmän talous- ja yrittäjyystaitojen oppeja nuorille?

Tiukkoja kysymyksiä esittämässä & keskustelua värittämässä olivat Kasper Heimolehto Nuori Yrittäjyys ry:n viestinnästä sekä NY-alumni Henna Kaski.

Katso Roope Ranniston haastattelu kokonaisuudessaan:

Tutustu Nuori Yrittäjyys ry:n maksuttomiin oppimateriaaleihin Rahaviikolta, ja ota ne osaksi opetusta

Peruskoululaisille ja 2. asteen opiskelijoille suunnattu, vuosittainen Rahaviikko (Global Money Week) järjestettiin 20.–24.3.2023. Kansainvälinen, yli 100 maassa järjestettävä teemaviikko tarjoaa kouluille ja oppilaitoksille valmiita opetussisältöjä sekä hauskoja tapoja oppia talous- ja yrittäjyystaidoista!

Rahaviikon suomenkielistä ohjelmaa koordinoi Pörssisäätiö ja tapahtumaan suojelijoina toimivat Opetushallitus ja Suomen Pankki. Sisällöntuottajina toimivat Finanssiala ry, Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Martat, Nuori Yrittäjyys ry, Pörssisäätiö, Takuusäätiö sekä Talous ja nuoret TAT. Teemaviikon kansainvälinen pääjärjestäjä on taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö OECD.

Seuraavaksi
Gen-E Virtual Expo & Online Awards – kansainväliset mahdollisuudet ovat avoinna kaikille NY-yrityksille!