Nuori Yrittäjyys ry palkittiin TJ Bata Quality Awardilla

4.12.2020 2020Uutiset

TJ Bata Quality Award on laatupalkinto, joka on jaettu vuosittain vuodesta 2009 lähtien tunnustuksena sellaiselle jäsenorganisaatiolle, joka toimii pitkällä tähtäimellä korkeatasoisilla standardeilla ja edistää merkittävästi JA Europen strategisten tavoitteiden saavuttamista.

 

JA Europen hallituksen jäsenistä koostuva valintalautakunta valitsee vuosittain jatkoon menijät ja ehdottaa laatupalkinnon voittajaa. TJ Bata Quality Awardin valitsijakomiteaan kuuluivat tänä vuonna Batan maailmanlaajuinen markkinointipäällikkö Thomas A. Bata sekä enkelisijoittaja Irene Cervellera Micheli. Tunnustuksen saaja valittiin kymmenen Euroopan maan joukosta.

Nuori Yrittäjyys ry täytti tuomareiden mielestä ”enemmän kuin kaikki tunnustuksen kriteerit”, mukaan lukien opiskelijamäärän kasvattaminen, kouluihin levittäytyminen, alumnien sitoutuminen ja vapaaehtoistyö sekä eurooppalaiseen verkostoon osallistuminen. NY on saanut Model Organisation -tunnustuksen 6 kertaa ja voitti nyt TJ Bata Quality Awardin ensimmäistä kertaa. COVID-19-pandemian aiheuttamasta vaikeasta tilanteesta huolimatta organisaatio onnistui kehittymään kaikilla osa-alueilla.

Tuomariston vakuutti erityisesti NY:n vahva keskittyminen sekä ulkoiseen että sisäiseen strategiaan, sillä sen henkilöstö on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten 5 vuoden aikana. Organisaatiolla on useita pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, jonka lisäksi se on onnistunut saamaan opetusministeriön sekä työ- ja elinkeinoministeriön tukemaan toimintaansa. Lisäksi NY on aktiivinen JA Nordic -verkoston jäsen ja aloitti uuden Erasmus + -ohjelman yhdessä Viron ja Latvian kanssa keskittyen Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteisiin ja yritysohjelmaan. NY oli myös isäntämaa ja taloudellinen tukija JA Europe Entrepreneurial School (TES) -Awardseissa Helsingissä vuonna 2019.

”Haluan kiittää upeaa tiimiämme ja kaikkia yhteistyökumppaneitamme, jotka mahdollistivat tämän palkinnon saamisen. Tämä on ollut 13 vuoden unelma, jonka eteen on tehty paljon töitä. On mahtavaa päästä muiden pohjoismaiden kanssa samaan liigaan, vaikka budjetillisesti olemmekin vielä heidän takanaan”, iloitsee NY:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen.
[vcex_spacing size=”30px”]
[vcex_spacing size=”30px”]
Nuori Yrittäjyys ry juhlisti tunnustuksia pikkujouluissaan 3.12.
[vcex_spacing size=”30px”]

Model Organisation Award jälleen Suomeen

Nuori Yrittäjyys ry palkittiin myös jälleen merkittävästä toiminnastaan nuorten yrittäjyysasenteen, työelämätaitojen ja taloudenhallinnan parantamiseksi. Model Organisation Awardin voittajat julkistettiin samassa virtuaalitilaisuudessa TJ Bata Quality Awardin kanssa.

Malliorganisaatio-tunnustus myönnettiin NY:n korkealuokkaisesta työstä lukuvuoden 2019–2020 osalta. Yhdistys on saanut saman tunnustuksen myös vuosina 2014, 2015, 2017, 2018 ja 2019.

Nuori Yrittäjyys ry kiittää lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneitaan, jotka mahdollistavat lasten ja nuorten hyväksi tehtävän pitkäjänteisen ja tärkeän työn. Näiden onnellisten uutisten siivittämänä on hyvä jatkaa kohti vuotta 2021!
Seuraavaksi
Uskalla Yrittää -seminaareista buustia kevään kisoihin ja inspiraatiota ihan jokaiselle!