Nuori Yrittäjyys ry nappasi European Model Organisation Awardin jo 8. kertaa

13.12.2021 2021Uutiset

Model Organisation award

Nuori Yrittäjyys ry palkittiin jo kahdeksannen kerran European Model Organisation Awardilla JA Europen (Junior Achievement Europe) vuosikokouksen yhteydessä.

Koronavuodesta huolimatta onnistuimme kasvattamaan käyttäjämäärää ja kokemuksia pitkäkestoisissa ohjelmissa sekä lisäämään toimintaamme kohdennettua rahoitusta.

”Käytännössä teimme koko organisaatiouudistuksen etänä ja samaan aikaan työskentelimme kentällä koulujen ja oppilaitosten tukena. Iso kiitos kuuluu koko Nuori Yrittäjyys ry:n työyhteisölle” iloitsee toiminnanjohtaja Virpi Utriainen ja jatkaa:

”Meillä on useita työntekijöitä, jotka tapasivat hiljattain ensimmäistä kertaa toisensa. Koko kehittäminen ja työyhteisön rakentaminen on tapahtunut jo puolentoista vuoden aikana etänä, joten tästäkin syystä hyviin lukuihin pääseminen ei ollut itsestäänselvyys.”

Model Organisation Award jaetaan vuosittain Euroopan suurimman yrittäjyyskasvatusta tarjoava verkoston, JA Europen vuosikokouksessa. Kyseessä on tunnustus merkittävästä toiminnasta nuorten yrittäjyysasenteen, työelämätaitojen ja taloudenhallinnan parantamiseksi.

Lisäksi yhdistyksen toiminnanjohtajan tehtävästä alkuvuodesta 2022 väistyvä Utriainen sai Euroopan Leadership -palkinnon!

Onnea inspiroivasta esimerkistä Virpi!

Seuraavaksi
Uskalla Yrittää -podcast: Pinjasta Pinkku Pinsku | Pinja Sanaksenaho (Kausi 1, jakso 35)