Nuori Yrittäjyys ja HP yhteisellä asialla 2020

15.1.2020 2020Uutiset

HP Finland Oy on mukana tukemassa nuorten kehittymistä ja yrittäjyyttä Nuori Yrittäjyys ry:n kautta.

Nyt solmitun, uuden yhteistyön tavoitteena on vaikuttaa yhdessä nuorten yrittäjyyteen ja aktiiviseen tulevaisuuteen.

-HP Suomi haluaa olla aktiivisesti mukana erilaisissa yhteisöissä, jotka jakavat ajatuksen vastuullisuuden tärkeydestä. Vastuullisuus planeetan, ihmisten ja yhteisöjen huomioiden onkin ollut HP:n DNA:ssa jo yrityksen perustamisesta lähtien eli 80 vuoden ajan. Suomessa meille on luontevaa olla mukana Nuori Yrittäjyys -toiminnassa, sillä kansainvälisesti HP on tukemassa vastaavalla asialla olevaa Junior Achievement -organisaatiota. Nuori Yrittäjyys -ohjelmat tukevat hienosti nuorten kasvua ja kehittymistä yrittäjyyden lisäksi myös yleisesti työelämätaitojen osalta, ja odotan innolla pääseväni seuraamaan tätä toimintaa lähempää, sanoo HP Suomen toimitusjohtaja Jarkko Huhtaniitty.

HP:n tj Jarkko Huhtaniitty palkitsemassa Uskalla Yrittää -finaalin voittajia 2019

HP on osallistunut lasten ja nuorten omien polkujen löytämisen tukemiseen jo aiemminkin. Huhtaniityllä mm. oli ilo ja kunnia olla mukana tuomaroimassa Suomen merkittävimmän nuorten yrittäjyyskilpailun, Uskalla Yrittää-tapahtuman finaalia viime keväänä. Lisäksi Huhtaniitty osallistui syksyllä vuosittaiseen Job Shadow -päivään, jossa kymmenet Nuori Yrittäjyys -alumnit pääsevät kukin oman johtajansa työpariksi yhden työpäivän ajaksi.

-On upeaa saada HP:n kaltainen globaali teknologiayritys tukemaan toimintaamme, joka on tutkitusti tuloksekasta. Se houkuttelee nyt yhä enemmän yrityksiä mukaan kumppanuusverkostooomme. Tavoitamme tulevana lukuvuonna jo 100 000 lasta ja nuorta toimintaamme. Se on vakaa tavoitteemme, sanoo Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen.

Vuonna 2002 perustettu, voittoa tavoittelematon yhdistys Nuori Yrittäjyys ry tukee yrittäjyyskasvatusta, jossa tavoittena on saada nuoret tunnistamaan ja hyödyntämään omat kykynsä – tekemällä oppien. Yhdistys tarjoaa 7–29-vuotiaiden nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. Tutustu ohjelmiin.
Nuori Yrittäjyys on osa kansainvälistä Junior Achievement (JA) -verkostoa. JA on maailman laajin yrittäjyys- ja kuluttajakasvatusta nuorille tarjoava organisaatio. Se tavoittaa vuodessa yli kymmenen miljoonaa oppilasta yli sadassa maassa.

HP Inc. luo teknologioita, jotka tekevät elämästä parempaa kaikille, kaikkialla. Tulostimien, tietokoneiden, mobiililaitteiden, ratkaisujen ja palvelujen avulla räätälöimme kokemuksia, jotka jaksavat hämmästyttää käyttäjiämme.

 

Seuraavaksi
Nuori Yrittäjyys ry ja Handelsbanken kannustavat nuoria innovoimaan vastuullisesti