Nuoret ideoivat tulevaisuuden energiaratkaisuja NY Challengessa

14.2.2012 Uutiset

Yksi päivä. Yksi haaste. 20 opiskelijaa. Renewan ja Nuori yrittäjyys ry:n yhteistyönä toteutettu innovaatiokilpailu toi yhteen Aalto yliopiston opiskelijoiden näkemykset ja kasvavan energia-alan toimijan. Yhteistyöstä syntyi tuoreita ideoita liiketoimintaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHelmikuun 16. päivänä pidetyn Ny Challengen haasteena oli tulevaisuuden energiantuotanto. Viiteen ryhmään jaetuilla nuorilla oli päivä aikaa ideoida Renewa Oy:lle uusi konsepti paikallisuuteen perustuvan energiantuotannon kokonaisuudesta 2030-luvulla.

Tiukan kisan voittajiksi innovoivat energiatekniikan ja tuotantotekniikan pääaineopiskelijat Ville Väänänen, Markus Ylänen, Jani Renvall, Petteri Puumala ja Aleksi Haverinen (kuvassa vasemmalta oikealle). Voittajia kuvassa kättelemässä Renewa Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Timonen.

Voittajat saivat idealleen 8000 euroa jatkokehittelyrahaa ja mahdollisuuden jatkaa konseptin kehittämistä yhdessä Renewan asiantuntijoiden kanssa.

Viimeistelty konsepti esitellään Tekniikka&Talous -lehden järjestämässä tilaisuudessa Finlandia-talossa 9. toukokuuta.

Katso kuvia NY Challengesta Renewan kanssa Picasassa.

NY Challenge on Nuori Yrittäjyys ry:n konsepti, joka toimii koulutuksen ja liike-elämän välimaastossa ja joka tarjoaa yhteistyökentän opiskelijoille, yliopistoille ja yrityksille. Sen tavoitteena on saada nuorten osaaminen käyttöön jo opiskeluaikana.

Lue lisää NY:n uutisia uutisarkistosta.

Seuraavaksi
Suomen nuorimmat yrittäjät kilpasilla