Kutsu Yrittäjyysopetusmenetelmäkilpailuun

16.1.2012 Uutiset

Suomen Yrittäjät ja Taitaja2012 järjestävät yrittäjyysopetusmenetelmäkilpailun. Kutsumme oppilaitoksenne osallistumaan nyt jo seitsemännen kerran järjestettävään kilpailuun.

Arvoisa opettaja

Ammatillinen koulutus on suosituin yrittäjien koulutusväylä. Myös tulevaisuudessa yrittäjyys perustuu käytännön osaamiseen. Kaikessa työssä yrittäjämäinen toimintapa tulee yhä merkityksellisemmäksi. Siksi yrittäjyysopetuksen ulottaminen kaikkeen koulutukseen ja kaikille opiskelijoille on tärkeää.

Kerro hyvästä oppilaitoksesi yrittäjyysopetusmenetelmästä

Suomen Yrittäjät järjestää yhteistyössä ammattitaidon SM-kilpailun Taitaja2012 Jyväskylä kanssa yrittäjyysopetusmenetelmäkilpailun.

Kutsumme oppilaitoksenne osallistumaan nyt jo seitsemännen kerran järjestettävään kilpailuun.

Yrittäjyysopetusmallissa arvioidaan erityisesti mallin liitettävyyttä opetukseen, yrittäjyyteen kannustavuutta, toiminnan laajuutta ja oppilaitoksen sitoutumista yrittäjyysopetukseen.

Vuoden 2012 kilpailun erityisteemana on uusiin ammatillisiin perustutkintojen perusteisiin sisältyvien yrittäjyysopintojen oppilaitoskohtainen soveltaminen.

Parhaat mallit julkaistaan Suomen Yrittäjien sivustolla www.yrittajat.fi ja voittaja julkistetaan 24. ␣ 26.4.2012 pidettävässä Taitaja2012 Jyväskylä -tapahtumassa. Tilaisuuteen tutustua sivustolla www.taitaja2012.fi.

Lisätietoja yrittäjyysmenetelmäkilpailusta saat oheisesta liitteestä.

Seuraavaksi
Nuoret ideoivat tulevaisuuden energiaratkaisuja NY Challengessa