”Kaikki lähtee rakkaudesta lajiin” – Innovestor tukemaan Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa

25.4.2022 2022KumppanitUutiset

Sami Suomela

Pääomasijoittaja ja suomalainen sijoitusyhtiö Innovestor lähtee tukemaan Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa. Toiminnan tukeminen ei voisi olla lähempänä Innovestorin arvoja ja rakkautta lajiin – nuorten oppimisen ja alkuvaiheen yritysten ja ideoiden tukemista niin pääomalla kuin osaamisella.

”Käymme vuosittain läpi lukuisia yritysideoita ja olemme useimmille yrittäjille se ensimmäinen pääomasijoitusyhtiö, jonka kautta yrittäjät hakevat rahoitusta. On todella hienoa lähteä tukemaan Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa ja  kannustaa nuoria ottamaan ensimmäiset askeleensa yrittäjyyden tielle”, Innovestorin toimitusjohtaja Wilhelm Lindholm sanoo.

Yhteistyön tavoitteena on toimia mahdollisimman lähellä nuoria

Nuori Yrittäjyys ry:n ja Innovestorin yhteistyö kattaa mm. osallistumisen ja tuomaroinnin nuorten yrittäjyyskilpailussa sekä Job Shadow – päivään osallistumisen, jossa nuoret pääsevät tutustumaan Innovestoriin ja muihin työpaikkoihin.

Yhdistyksen järjestämässä yrittäjyyskilpailussa Innovestorin oma nimikkopalkinto kantaa nimeä: Make Good Money.

”Uskomme isoihin ideoihin, jotka voivat muuttaa maailmaa paremmaksi. Kilpailussa jokainen idea on arvokas, mutta haluamme erityisesti kannustaa sellaista ideaa, jossa on potentiaalia tehdä hyvää laajemmassakin mittakaavassa. Odotamme innolla, minkälaisia ideoita nuorilla tänä vuonna on!” Innovestorin markkinointi- ja viestintäjohtaja Heli Mehtätalo-Takala kertoo.

”On hienoa, että Innovestor tukee työtämme lasten ja nuorten hyväksi. Työelämässä yrittäjämäisistä taidoista on hyötyä ja kumppanimme mahdollistavat sen, että voimme edistää niiden oppimista yhä useammassa koulussa ja oppilaitoksessa Suomessa. Aloittelevalle yrittäjälle rahoituksen saaminen voi olla haaste ja Innovestorin toiminta tulee lisäämään nuorten ymmärrystä myös tästä aiheesta”, toiminnanjohtaja Sami Suomela sanoo.

Suomalaiset startup-yritykset tekevät tärkeää työtä

Suomalaiset kasvuyritykset tekevät tärkeää työtä yhteiskunnassa.

”Uusien innovaatioiden avulla kasvuyritykset lisäävät tuottavuutta, luovat työpaikkoja ja edistävät yhteiskunnan taloudellista hyvinvointia. Ne myös kehittävät kestäviä ratkaisuja ja edistävät vastuullisia liiketoimintakäytäntöjä” Lindholm sanoo. Vuonna 2020 suomalaiset startup-yritykset keräsivät lähes miljardi euroa sijoituksia, pääomasijoittajien ollessa merkittävin sijoittajaryhmä (*lähde: Pääomasijoittajat).

”Kaikista tärkeintä yhteistyössämme Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa on positiivinen kannustava ote nuorille.  Jo se, että pohtii yrittäjämäisesti, ratkoo haasteita ja miettii miten hyviä ideoita voi saada kaupallisesti toimimaan, vie pitkälle elämässä ”, Lindholm toteaa lopuksi.

Innovestorin kolme vinkkiä nuorille yrittäjille:

  1. Jokainen, jolla on intohimoa, voi muuttaa maailmaa paremmaksi.
  2. Ole aito, oma itsesi.
  3. Verkostoidu ja hae oppia jo menestyneiltä.

Lisätietoa Innovestorin toiminnasta: https://innovestorgroup.com/fi/

Seuraavaksi
Unelmaduunit kutsuu - Tule mukaan alumnitoimintaan!