Job Shadow – Päivä pomon varjona

19.9.2019 2019Job ShadowUutiset

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämä vuotuinen Job Shadow -päivä lokakuussa tarjoaa kymmenille huippujohtajille aitiopaikan nuorten ajatuksiin työelämästä. 

NY Job Shadow -johtajia 2018

Nuori Yrittäjyys -alumni seuraa johtajan työpäivää 30.10. kuin varjo aamusta lähtien. Johtaja ja nuori vaihtavat ajatuksia työelämästä ja elämästä ylipäätään pitkin päivää, vuorovaikutus on vahvasti läsnä. Job Shadow -päivässä ovat mukana mm. Slushin toimitusjohtaja Andreas Saari, Keskuskauppakamarin varatoimitusjohtaja Anne Horttanainen, Reiman tj Elina Björklund, OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen ja opetusministeri Li Andersson.

Monen pomon käsitykset nuorten urahaaveista ovat saaneet Job Shadow -päivän aikana aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.

-Tosi antoisa päivä, oppiminen on kaksisuuntaista. Opin hirveästi Tommilta mitä hänen ikäisensä miettivät, sanoo toimitusjohtaja Juha-Pekka Keimmo Grant Thorntonilta.

Johtajuus yllättää

Työelämään juuri siirtyneille tai vielä opiskeleville nuorille Job Shadow on ainutlaatuinen työelämäkokemus. Se tarjoaa usein yllätyksiä johtajan työnkuvasta, siitä millaista johtaminen oikeastaan on.

Alumnit tulevat eri puolilta Suomea, ovat iältään 16-23 –vuotiaita ja ovat kaikki osallistuneet koulussaan Nuori Yrittäjyys ry:n yrittäjyyskasvatusohjelmaan Vuosi yrittäjänä. He ideoivat ja perustivat oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen ja pyörittivät sitä lukuvuoden ajan.

Job Shadown päätteeksi johtajat ja nuoret kokoontuvat vielä yhteiseen päätösjuhlaan SEB:n tiloihin vaihtamaan ajatuksia päivästä. Katso Facebook-sivuiltamme kuvia viime vuodelta.

Julkaisemme ennen Job Shadow -päivää viikottain uusia johtajia.

Seuraavaksi
Job Shadow huomenna - tässä kaikki johtajat ja nuoret