Euroopan suurin nuorten yrittäjyystapahtuma Gen-E koetaan Tallinnassa 12.–14.7.2022 – suomalaismenestyjät voittoa havittelemassa

7.6.2022 Uutiset

Gen-E

Mitä nyt, kun kansallinen Uskalla Yrittää -tapahtuma on ohi? Silloin on aika suunnata katse kohti kansainvälisiä areenoja, kun Gen-E -festivaali on täällä!

Gen-E on kansainvälisen Junior Achievement (JA) -verkoston Euroopan mestaruuskilpailu, jossa maanosan parhaat NY-yrittäjät tavoittelevat voittoa ja menestystä kansainvälisellä twistillä.

Euroopan suurin nuorten yrittäjyystapahtuma käynnistyy 7. kesäkuuta avajaisilla! JA Europen virtuaalitapahtumassa mukana huippupuhujia, kuten Euroopan parlamentin puhemies, JA-alumni Roberta Metsola ja Viron pääministeri Kaja Kallas!

Samaan aikaan avautuu myös Virtual Expo -virtuaalimessut, jossa pääset tutustumaan 41 maan voittajiin, jotka tavoittelevat menestystä Euroopan mestaruuskisoissa.

Tuhansia yrittäjänuoria 41 maasta yhteen kokoava festivaali huipentuu EM-finaaliin Tallinnassa, Virossa 12.–14.7.2022!
Suomea kisassa edustavat Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) järjestämän, Uskalla Yrittää -kilpailun parhaina NY-yrityksinä palkitut Gente UF Jakobstads gymnasiumista sekä Troa NY Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta Helsingistä!

Osallistu mukaan kesän suurimpaan yrittäjyysjuhlaan sosiaalisessa mediassa #Gen_E.

Seuraavaksi
Harri Paltila ja Maarit Westerén vahvistamaan Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimintaa