Palkitut NY-yritykset

Tutustu Uskalla Yrittää -finalisteihin ja voittajiin

Lue lisää Uskalla Yrittää -kilpailusta ja tapahtumasta

Tutustu Uskalla Yrittää -kilpailun voittajiin

Uskalla Yrittää -finaalissa valitaan Suomen parhaat NY-yritykset. Pääpalkinnot ovat JA Company of the Year, joka annetaan parhaalle perus- tai toisen asteen yritykselle sekä JA Enterprise of the Year, joka annetaan parhaalle korkea-asteen yritykselle. Voittajat edustavat Suomea heinäkuussa järjestettävissä EM-kisoissa.

#UskallaYrittää #NuoriYrittäjyys

Voittajat

Kokoamme tälle sivulle Suomen parhaiksi valitut NY-yritykset ja kuvaukset yritysten toiminnasta.

Vuosi

Aste

2022Enterprise of the Year

Troa NY

Troa NY:n liikeidean tavoite on vähentää ruokahävikkiä digitaalisin keinoin. Mobiilisovelluksen avulla asiakas löytää lähikauppojen punalapputuotteet yhdestä paikasta.

Verkkosivut Sovellus

Haaga-Helia, Helsinki

2022Company of the Year

Gente UF

Gente UF suunnittelee ja valmistaa lokerikkoja, joiden tarkoitus on tuoda järjestystä laukkuihin. Uniikit tuotteet valmistetaan kierrätysmateriaalista.

Verkkosivut Instagram

Jakobstads gymnasium, Pietarsaari

2021Enterprise of the Year

Get Lost Adventures

Get Lost Adventures NY toimii Helsingissä sekä Ylläksellä ja tarjoaa bikepacking-työpajoja, Skin-based hiihtoseikkailuja ja kiipeilyä ulkona.

HUMAK, Helsinki

2021Company of the Year

DiscRelease NY

DiscRelease NY on käytettyjä frisbeegolf kiekkoja myyvä ja ostava NY-yritys. Tuotteita myydään verkkokaupassa, josta löytyy helposti laaja valikoima kiekkoja niin aloittelijoille, kuin kokeneillekin heittäjille. Ostamalla käytettyjä kiekkoja tukee myös kestävää kehitystä ja kiertotaloutta sekä säästää rahaa.

Mankolan yhtenäiskoulu, Jyväskylä