Yritys Hyvä -kilpailun voittajat lavalla NY Uskalla Yrittää -finaalissa

23.3.2016 Uskalla Yrittää

Yritys Hyvä -kilpailun voittajat esillä NY Uskalla Yrittää -finaalissa

NY Uskalla Yrittää -finaalin yhteydessä nähdään myös hieman erilaisia tuotoksia liittyen yrittäjyyteen ja yrittämiseen. Ensimmäistä kertaa Kehittämiskeskus Opinkirjon Yritys Hyvä -kilpailun lopputapahtuma on osa NY Uskalla Yrittää -finaalia.

Yritys Hyvä on lapsille ja nuorille suunnattu kilpailu, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Jokainen saa tilaa omille YritysHyva2016_turkoosilogopohdinnoilleen. Kilpailussa saa rohkeasti ideoida, heitellä villejä ajatuksia ja käyttää mielikuvitusta. Kilpailussa on erilaisia osallistumisen tapoja, joista jokainen voi löytää itselleen mieluisan tavan kertoa, mitä yrittäminen ja yritteliäisyys juuri itselle merkitsevät.

Kilpailutyön voi tehdä yksin tai ryhmässä. Työn voi toteuttaa koulussa tai vapaa-ajalla. Jokaisella on mahdollisuus osallistua.

Kilpailusarjoja on neljä. Sarja 1: esi- ja alkuopetus, sarja 2: 3-6-luokat, sarja 3: 7-9-luokat, sarja 4: toinen aste. Loppukilpailuun lähetetyt työt arvioidaan erillisissä asiantuntijaraadeissa ja lopullisen valinnan voittajista tekee kilpailulautakunta. Voittajat palkitaan 100-1000 euron rahapalkinnoin.

Yritys Hyvä -kilpailun voittajat pääsevät Helsingissä esittelemään omia töitään yleisölle. Original Sokos Hotel Presidentin Pressa -klubi muuttuu kilpailutöiden näyttelyksi tiistaina 12.4. kello 12:15 – 14:15 väliseksi ajaksi.

Voittajien palkintojenjako tapahtuu NY Uskalla Yrittää -finaalin messujen lavalla Kauppakeskus Kampin E. kerroksessa. Sarjojen 1 ja 2 palkinnot jaetaan 15:15 – 15:30. Sarjojen 3 ja 4 tarkempi aika ilmoitetaan huhtikuun alussa.

Opinkirjo on järjestänyt kilpailua vuodesta 1985 ja sitä tukee Yksityisyrittäjäin säätiö. Yhteistyössä ovat mukana monet yrittäjyyttä ja yrittäjyyskasvatusta edistävät tahot.

Tervetuloa tutustumaan nuorten ideoihin ja tekemiin töihin!

Seuraavaksi
Viime hetken vinkit NY Uskalla Yrittää -finaaliin – yksityiskohdat esiin