Whels Wood NY ja Taipuu woodworks NY voittoon

5.4.2012 Uskalla Yrittää

NY Uskalla yrittää –finaalin toisena päivänä Hämeenlinnassa ratkaistiin perus- ja toisen asteen voittajat sekä palkittiin myös muita eri tavoin kunnostautuneita nuorten yrityksiä.

Toisen asteen parhaaksi yritykseksi palkittiin Taipuu woodworks NY Oulun seudun ammattiopistosta. Yrityksen liikeideana on valmistaa monikäyttöisiä ja laadukkaita puukäsitöitä.

Tuomaristo kehui tuotteiden korkeaa laatua ja yrittäjien ammattitaitoa. Tuomarit olivat vaikuttuneita myös nuorten panostuksesta tuotekehitykseen ja kumppaneiden hakuun.

Taipuun pojat Seppo Paldanius ja Olli Mäkinen ovat yhtä mieltä siitä, että on tärkeää uskoa omaan tuotteeseensa kuin myös arvoihin tuotteen takana. Yhdeksi tärkeimmäksi Vuosi Yrittäjänä -ohjelmasta saamistaan opeista kaksikko nimeää yhteistyökumppanien hankinnan.

– Tee se mitä osaat, ja anna muiden tehdä se mitä et osaa. Ja minkä teet, tee hyvin, pojat kiteyttävät.

Perusasteen yrityksistä parhaaseen sijaan ylsi Whels Wood NY Porin Lyseon Koulusta. Yrityksen liikeideana on valmistaa käytännöllisiä, kestäviä ja ekologisia keittiötuotteita.

Voitto heltisi tasaisella kokonaisuudella, edustavuudella ja toimivalla tiimityöskentelyllä. Tuomarit arvostivat myös yrityksen hankkimaa alueellista näkyvyyttä ja tehokasta monikanavaisuuden hyödyntämistä.

– Kova työ kannattaa, kommentoivat yrityksen nuoret voittoaan.

Korkea-asteen voittajat palkittiin jo tiistaina. Voittajaksi kiri Season One, lue uutinen: Lukuvuoden 2011-2012 paras korkea-asteen yritys on Season One.

Finaalissa palkittiin myös paras messuosasto (Hiidenpesä NY), myyjä (Niklas Hagel Hagebox NY:stä), tuote (Taipuu woodworks NY) ja palvelu (Re’GoSport) sekä myönnettiin Nordic Business Forumin Kohti kasvua -erikoispalkinto yritykselle, jolla nähdään olevan paras potentiaali kehittyä oikeana yrityksenä (Re’GoSport).

 

Katso lisää kuvia finaalista Picasassa!

 

Seuraavaksi
NY Uskalla Yrittää -finaalin parhaat yritykset suuntaavat Eurooppaan