Uusi Next Step -tapahtuma tarjoaa nuorille vinkkejä tulevaan Vuosi yrittäjänä -ohjelman jälkeen

27.5.2021 2021Uskalla Yrittää

Mitä mahdollisuuksia nuorella on Vuosi yrittäjänä -ohjelman jälkeen? Mietityttääkö seuraava askel, jonka uskaltaisi ottaa yrittäjyysharjoittelun käytännön oppien vahvistamana? Voisiko omaa yritysideaa jatkaa koulun ohella ja mitä se tarkoittaisi?

Uskalla Yrittää -konseptin uusin tulokas, UY Next Step -tapahtuma antaa vastauksia näihin nuorille tärkeisiin kysymyksiin. Reilu parituntinen virtuaalinen tapahtuma järjestetään lauantaina 29.5. klo 13–15.30. Ilmoittaudu mukaan tästä.

UY Next Stepissä Nuori Yrittäjyys -alumnit kertovat, mitä he ovat tehneet Vuosi yrittäjänä -ohjelman jälkeen. Tapahtumassa ovat äänessä mm. Eerika Nissilä ja Atso Jaakkola. Eerika pääsee kertomaan NY-vuonna perustamastaan kesäkahvilasta, josta on tullut paikallinen turistinähtävyys. Energiapaikkaus Atso taas tulee kertomaan, mihin kaikkialle hän on päässyt vaikuttamaan NY-ohjelman jälkeen.

Puhumassa on myös muita yrittämisen asiantuntijoita, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin uutta ja mielenkiintoista. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa.

Tapahtumassa nuoret pääsevät verkostoitumaan ja löytämään uusia ystäviä ympäri Suomea

Nuoret kuulevat Next Step -tapahtumassa myös huikeasta, viimeisen vuoden aikana hurjasti kasvaneesta NY-alumniverkostosta, joka on tarkoitettu kaikille Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyneille, ja joka tarjoaa mahdollisuuden jatkaa NY-meininkiä: Tekemällä oppimista. Alumniverkosto on verkosto täynnä mahdollisuuksia. Suomen NY Alumnit ovat osa isompaa JA Alumni Worldwidea, joten kansainvälistyminenkin on tehty helpoksi!

Kaikki Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyneet nuoret ovat tervetulleita inspiroitumaan upeista tarinoista, haastamaan puhujia omilla kysymyksillään sekä ystävystymään mielenkiintoisten ihmisten kanssa! Tapahtuma järjestetään virtuaalisesti Howspace-alustalla.

Lisätietoa: uskallayrittaa.fi/nextstep/

Seuraavaksi
Uskalla Yrittää -podcast: Siis mikä Avot? | Meidän tarina (Kausi 1, jakso 7)