Uskalla Yrittää –videosarja huipentuu: Riku Korhonen

20.2.2017 2017Uskalla Yrittää

Nuori Yrittäjyys ry:n videosarja Uskalla Yrittää huipentuu tänään julkaistavalla kuudennella jaksolla.

Yrittäjänä jo paljon kokenut nuorukainen, Riku Korhonen, voitti 17-vuotiaana vuonna 2013 NY-yrittäjien Suomen mestaruuden ja palkittiin samana vuonna myös EM-kisoissa (FedEx Access Award). Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan osallistuminen koulussa oli lähtölaukaus nuoren miehen yrittäjän uralle.

Nyt Riku on 21-vuotias ja hänen tämänhetkiset yrityksensä ovat vanhoja konsolipelejä myyvä RikuCo ja rakennus- ja saneerauspalveluja tuottava MTRJ-palvelut. Tiimityön nimeen vannova Riku haluaa työllistää nuoria ja inspiroida heitä kertomalla omista kokemuksistaan.

”Toivon, että ennen kuin täytän 30 työllistäisin sata ihmistä ja pystyisin innostamaan muita uskomaan itseensä ja tekemään unelmista totta.”

Asenne ratkaisee

Rikun mukaan jokaisella olisi hyvä olla yrittäjämäinen asenne, sillä siitä on hyötyä työelämässä niin nuorille kuin vanhemmillekin. Koulun yrittäjyysopinnoilla on suuri merkitys.

Taivas + Helvetti –kirjoista tutut yrittäjät kertovat ajatuksiaan unelmista, vastoinkäymisistä, yrittäjyydestä, koulutuksesta. Uskalla Yrittää -videoiden idea on toimia insipiraationa ja motivaationa nuorille, jotka kamppailevat omien valintojensa kanssa ja hakevat suuntaansa elämässä. Joku etsii sopivaa opiskelupaikkaa, toinen pohtii suuria haasteita työelämän alkumetreillä. Elämässä voi käydä hyvin kun jaksaa uskoa omiin unelmiin, rohkenee pyytää apua ja uskaltaa yrittää.

Uskalla Yrittää -sarjan on tuottanut Nuori Yrittäjyys ry, yhteistyössä Taivas+Helvetti ja Yksityisyrittäjäin Säätiön kanssa.

Seuraavaksi
Lisää Uskalla Yrittää -finalisteja selvillä