Uskalla Yrittää -semifinaalissa upea tunnelma Lahdessa

16.12.2016 Uskalla Yrittää

Taikuruutta, joululeivonnaisia ja liikuntapalveluja oli mm. esillä Lahdessa Kauppakeskus Karismassa, jossa järjestettiin perjantaina Uskalla Yrittää –semifinaali.

Mukana oli 37 Kanta- ja Päijät-Hämeen alueen nuorten yritystä, jotka esittelivät tuotteitaan ja palveluitaan. Yritysten monipuolisuus ja nuorten ennakkoluulottomuus loivat kauppakeskuksen käytäville upean, innostuneen tunnelman. Yrittäjämäinen asenne voi löytyä tekemällä oppien – osana koulun opetusta.

Kaikki nuoret osallistuvat kuluvana lukuvuonna omassa koulussaan Nuori Yrittäjyys ry:n NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan ja ovat perustaneet NY-yrityksiä, jotka toimivat oikealla rahalla. Semifinaalin 100 nuorta yrittäjää olivat saapuneet paikalle Lahdesta, Padasjoelta, Vierumäeltä, Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta.

Liike-elämän asiantuntijoista koostuneessa tuomaristossa oli mukana mm. Lahden kaupungin elinkeinopäällikkö Pia Rantanen. Tuomaristo arvioi iltapäivän aikana nuorten osaamista ja asennetta ja valitsi Kanta- ja Päijät-Hämeen alueen edustajat huhtikuiseen SM-finaaliin. Se on yksi Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumista.

Päijät- ja Kanta-Hämeen Uskalla Yrittää -semifinaalin voittajat:

Paras messupiste: DiamondPromotions NY, Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinna
Paras NY-yritys (perusasteen sarja): HottisGrilli NY, Padasjoen yhtenäiskoulu, Padasjoki
Paras NY-yritys (lukiosarja): Citylaturi NY, Hämeenlinnan lyseon lukio, Hämeenlinna
Paras NY-yritys (ammatillisen toisen asteen sarja): MonitoimiFixaus NY, Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinna

Helsingissä 19.-20.4.2017 finaalissa on mukana yli 100 nuorten yritystä ympäri Suomen.
Voittajat julkistetaan palkintogaalassa Finlandia-talolla. Toisen ja korkea-asteen voittajat edustavat Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa kesällä 2017.

Semifinaalin voittajat yhteiskuvassa!
Semifinaalin voittajat yhteiskuvassa!
Seuraavaksi
”Kymenlaaksosta Uskalla Yrittää -finaaliin etenivät…”