Uskalla Yrittää -semifinaalien virtuaalinen toteutus mahdollistaa osallistumisen helposti kotoa käsin – osallistua voi vaikka mobiililaitteella

26.2.2021 2021Uskalla Yrittää

Hallitus linjasi neuvottelussaan 24. helmikuuta koronapandemian torjunnan tiukemmista toimista ja tason kaksi käyttöönotosta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jäljellä olevien kahden Uskalla Yrittää -semifinaalien osalta koulut ovat etäopetuksessa ja yli 6 hengen kokoontumiset ovat kiellettyjä.

Onneksi uusista rajoituksista huolimatta Uskalla Yrittää -semifinaaliin voi osallistua ihan yhtä helposti kuin ennen tiukempia rajoituksia! Olemme alusta asti ottaneet sen hetkiset ja mahdolliset tulevat koronarajoitukset huomioon, kun olemme suunnitelleet semifinaalien toteutuksen virtuaaliseksi sekä palkintojenjakostriimaukset pienellä miehityksellä toteutettaviksi.

 

Virtuaalinen semifinaalimme järjestetään Howspace-verkkoalustalla

 

Käytännössä mikään ei siis muutu. Meillä on seitsemän semifinaalia takana ja paljon positiivista palautetta Howspace-virtuaalialustastamme. Olemme palautteen ansiosta pystyneet myös kehittämään jo valmiiksi hyvää alustaamme toimivammaksi, joten tässä vaiheessa uskallamme väittää sen toimivan erittäin hyvin.

Joustavan alustan ansiosta jokainen NY-yrityksen jäsen voi liittyä yrityksensä messuständille omalta tietokoneeltaan tai mobiililaitteeltaan, vaikka kotisohvaltaan. Samoin tuomaristo, opettajat ja tapahtuman vieraat. Ei siis ole mitään väliä mistä ja miten semifinaaliin osallistuu, täysin saman kokemuksen päivästä silti saa.

Virtuaalialusta on kerännyt kiitosta helppoudestaan ja toimivuudestaan

Virtuaalialustamme on saanut paljon kiittelyitä siitä, kuinka helppokäyttöinen ja toimiva se on. Myös semifinaalit vaihtuvine ohjelmineen ovat saaneet kiitosta. Semifinaalista on sanottu mm. näin:

  • ”Ehdottomasti paras setti mitä tässä webinaaritsunamissa on tullut! Alusta oli todella toimiva.”
  • ”Tekniikka toimi erittäin hyvin, messuelämys oli hyvä!”

Opettajilta on taas kuultu seuraavanlaisia kommentteja:

  • ”En ole ikinä käyttänyt näin helppoa ja hyvin toimivaa alustaa!”
  • ”Tämä oli kerrassaan upeasti toteutettu!”
  • ”Aivan mahtavaa että nuoret myös tänä vuonna saivat suunnitella, rakentaa ja sisustaa omia messuosastoja, vaikka oltiinkin etänä – kotona tai koulussa. Loppujen lopuksi, minulle opettajana, virtuaalitapahtumaan osallistuminen oli paljon helpompi ja ajallisesti tehokkaampi ohjata kuin perinteiset kauppakeskus-messut.”

Nuoret ovat taas kommentoineet kokemusta näin:

  • ”Tämä on tosi hauskaa!”
  • ”Kiitos mahtavasta toteutuksesta!”

Ja vaikka ymmärrettävästi uudenlainen toteutus on jännittänyt monta osallistujaa etukäteen, on semifinaalipäivänä pystytty nauttimaan:

  • ”Meitä jännitti kovasti nämä videopuhelut, mutta tämähän on kivaa”

Pelko pois – me olemme tukena

Ei siis tarvitse jännittää! Ja vaikka vähän jännittäisikin, me olemme tukena ennen semifinaalia ja sen aikana. Jos tulee mitä tahansa kysyttävää, me autamme. Meillä on takana jo seitsemän aivan mahtavaa, inspiroivaa ja innostavaa virtuaalista semifinaalia, emmekä malta odottaa, että pääsemme jälleen mukaan semifinaalihulinoihin 10.3. Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa sekä 11.3. Uudellamaalla. Lisää tietoa tulevista semifinaaleista löydät täältä.

 

Lisätietoja antaa:

Nina Ingves
Tapahtumatuottaja
[email protected], p. 040 674 5292

Seuraavaksi
”Todella monipuolinen kattaus nuorta virtaa!” – kovatasoisesta Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan semifinaalista jatkaa neljä yritystä finaaliin