Tässä Satakunnan Uskalla Yrittää -semifinaalien menestyjät

7.3.2018 2018Uskalla Yrittää

Porissa Kauppakeskus Puuvillassa oli tiistaina koolla peräti 150 uutta nuorta yrittäjää ja 50 yritystä Porista, Ulvilasta, Harjavallasta, Kankaanpäästä ja Raumalta.

Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) Uskalla Yrittää -semifinaalista eteni tuomariston valitsemina valtakunnalliseen SM-loppukilpailuun neljä NY-yritystä.

Wardwave NY, HJ. Nortamon peruskoulu, Rauma
Böördigolf NY, Harjavallan keskustan yläkoulu
Purkkipilotit NY, Ulvilan lukio
Namitassut NY, HJ. Nortamon peruskoulu, Rauma

NY-yritykset esittelivät toimintaansa ja myivät tuotteitaan ja palveluitaan Kauppakeskus Puuvillassa tiistaina iltapäivällä.

Lue lisää yrityksistä Satakunnan Kansan jutusta.

Finaali Helsingissä, parhaat EM-kisoihin kesällä


Nuori Yrittäjyys ry:n kehittämässä NY Vuosi yrittäjänä –ohjelmassa nuoret pyörittävät tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiään. Uskalla Yrittää -finaalissa Helsingissä 18.-19.4.2018 kisaamassa on yli 70 NY Vuosi yrittäjänä –ohjelmassa perustettua yritystä ja niiden lisäksi korkea-asteen NY Start Up -ohjelman 20 parasta yritystä. Finaali on ohjelmien Suomen mestaruuskilpailu. Toisen ja korkea-asteen voittajat edustavat Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa kesällä 2018.

Ympäri Suomea järjestetään talven ja kevään aikana yhteensä 15 semifinaalia, yhteistyössä kansallisen YES-verkoston kanssa. Uskalla Yrittää -semifinaalin Porissa järjesti YES-Satakunta.

Seuraavaksi
Varsinais-Suomesta löytyi viisi Uskalla Yrittää -finalistia