Supercellin toimitusjohtaja Paananen mukaan Uskalla Yrittää –finaaliin!

31.3.2017 2017NY Start UpUskalla Yrittää

Peliyhtiö Supercellin perustaja, toimitusjohtaja Ilkka Paananen on tämänvuotisen Uskalla Yrittää –finaalin palkintogaalan pääpuhuja.

Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) järjestämä Uskalla Yrittää –finaali kokoaa Helsinkiin 19.-20.4. Suomen 115 parasta nuorta yritystä, jotka kisaavat Suomen mestaruudesta ja paikoista EM-kisoihin. Ilkka Paananen on yrittäjänä todellinen menestyjä ja upea esikuva ja innostaja nuorille. Supercell työllistää parisataa henkilöä, yhtiöllä on n. kahden miljardin liikevaihto ja se maksoi viime vuonna yhteisöveroja Suomeen yli 180 miljoonaa euroa. Nämä ovat huimia lukuja ottaen huomioon, että Supercell perustettiin vuonna 2010 ja yhtiö on julkaissut vain neljä mobiilipeliä.

Kaikki Uskalla Yrittää -finaalin 15-29 –vuotiaat nuoret ovat osallistuneet kuluvana lukuvuonna omassa koulussaan joko NY Vuosi yrittäjänä- tai NY Start Up -ohjelmaan. He ovat ideoineet, perustaneet ja johtaneet NY-yrityksiä, jotka myyvät tuotteita ja/tai palveluja oikealla rahalla. Nämä yritykset toimivat oppimisen polkuna työelämätaitoihin, taloudenhallintaan ja yrittäjämäiseen asenteeseen.
Vuosi yrittäjänä –ohjelma on käytössä 9.-luokilla ja toisella asteella, NY Start Up korkeakouluissa.

Uskalla Yrittää -finaali 2016

Vuoden parhaat NY-yritykset palkitaan Finlandia-talolla torstaina 20.4. palkintogaalassa, jossa nuorten yrittäjien ja kutsuvieraiden eteen lavalle nousee siis pääpuhujana Ilkka Paananen.

Uskalla Yrittää –finaali on virallinen Suomi100 –juhlavuoden tapahtuma.

Lisätietoa NY vuosi yrittäjänä –ohjelman EM-kisoista Brysselissä: coyc.jaeurope.org
Lisätietoa NY Start Up –ohjelman EM-kisoista Helsingissä: eec.jaeurope.org

Ny Start Up EM-finaali 2016, Bukarest

 

 

Seuraavaksi
NY:n ja Fennian kumppanuus: ”Muutoksessa on oltava mukana”