Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu starttaa Hämeenlinnasta

28.1.2020 2020Uskalla Yrittää

Voittoa tavoittelemattoman Nuori Yrittäjyys ry:n valtakunnallinen Uskalla Yrittää –yrittäjyyskilpailu alkaa tänä vuonna Hämeenlinnasta. Uskalla Yrittää -kilpailussa on tänäkin vuonna mukana n. 600 uutta yritystä, joita nuoret ovat perustaneet tänä lukuvuonna kouluissaan Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa. 

Kanta- ja Päijät-Hämeen alueen semifinaalissa parikymmentä nuorten perustamaa uutta yritytystä esittäytyy Kauppakeskus Goodmanissa torstaina 30.1. klo 12-16. Hämeenlinnan semifinaalissa peruskoulun ysiluokkalaiset ja toisen asteen opiskelijat esittelevät ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan.

Kaikkiaan ympäri Suomea järjestetään talven aikana 14 semifinaalia.

Yrittäjistä ja liike-elämän ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee ja palkitsee tapahtuman päätteeksi parhaat yritykset, jotka etenevät toukokuussa Helsingissä järjestettävään finaaliin.

2019 Uskalla Yrittää -voittajia Hämeenlinnassa

Yrityksistä mukana ovat mm.
*TME NY, joka valmistaa vanhoista hevosten loimista ja ompelimon ylijäämätarvikkeista uniikkeja kasseja
*yksinäisille vanhuksille suunnattua apupalvelua tarjoava Vapu NY
*Musiikkia sulle NY – Hyvää mieltä laulun kautta!

Tutustu tästä nuorten yrityksiin ja Hämeenlinnan semifinaaliin.

Hämeenlinnan semifinaalissa on mukana nuoria näistä oppilaitoksesta: Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinnan lyseon lukio, Nummen yhtenäiskoulu, Padasjoen yhtenäiskoulu ja Riihimäen lukio.

EM-kisat kesällä Portugalissa

Suomen parhaat Vuosi yrittäjänä -ohjelman yritykset kokoontuvat jälleen ensi keväänä Uskalla Yrittää -finaaliin Helsinkiin, 22.-23.4.2020. Finaali on ohjelmien Suomen mestaruuskilpailu. Valtakunnan paras toisen asteen nuorten yritys edustaa heinäkuussa Suomea Nuori Yrittäjyys -yritysten EM-kilpailuissa Portugalissa, Cascaisissa.

Viime kesänä Suomea edusti oululainen Belle Maison NY.

Belle Maison NY, 2019
Seuraavaksi
Semifinaaleille upea aloitus Hämeenlinnasta!