Paras liikeidea -kilpailusta uusia finalisteja

2.2.2018 Uskalla Yrittää

NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman ensimmäisen kilpailun, paras liikeidea -kilpailun voittajat on valittu! Tänä vuonna kilpailuun osallistui 118 NY-yritystä perus- ja toiselta asteelta, joka on ohjelman uusi ennätys.

Voittajiksi kilpailussa valikoituivat perusasteelta turvallisuussovelluksia valmistava Wardwave NY Hj. Nortamon peruskoulusta Raumalta ja toiselta asteelta BC Design NY Gradiasta Jyväskylästä. Voittajayritykset saavat palkinnoksi osallistumisoikeuden suoraan Uskalla Yrittää -finaaliin (palkinto ei sisällä matkoja eikä osallistumismaksuja).

Perusasteen paras pitää huolta salasanoistasi

Raumalainen Wardwave NY on lähtenyt liikeideallaan ratkaisemaan ajankohtaista ongelmaa – kuluttajien kyberturvallisuutta. NY-yrityksen tuote on salasanamanageri, joka auttaa käyttäjiään luomaan vahvan salasanan perinteisen ’koira123’ sijasta. Heidän mielestään kuluttajilla ei ole tarpeeksi tietoa siitä, kuinka helppoa perinteisen salasanan murtaminen on ja tähän heidän tuotteensa on ratkaisu. Ajankohtaisen liikeidean lisäksi NY-yritys oli tunnistanut liiketoimintasuunnitelmassaan tunnettuja kilpailijoitaan ja aikoo erottautua heistä asiakaslähtöisellä palvelullaan, joka tuotteen ohella opastaa asiakkaitaan turvallisuudesta.

Wardwave NY -yritykseen voit käydä tutustumassa heidän verkkosivuillaan osoitteessa: http://wardwave.com/.

Toisella asteella ekologiset ja personoidut käyntikortit toivat voiton

Jyväskyläläinen BC Design NY tekee sinulle ja yrityksellesi personoidut ja ekologiset käyntikortit, joiden materiaalina on puu. Asiakaskyselyn teettämisen, raaka-aineiden ja prosessien tutkimisen jälkeen NY-yritys on päätyi valmistamaan käyntikortit nimenomaan puusta.

He ovat tunnistaneet, että yritykset haluavat panostaa käyntikortteihin ja niiden toivotaan erottuvan joukosta. Heidän puiset käyntikortit vastaavat tähän kysyntään. Ekologisuus on ollut jo useamman vuoden ajan kuuma puheenaihe ja on ilahduttavaa, että NY-yritykset ovat ottaneet huomioon tämän liikeideoita suunnitellessaan. NY-yritys on myös oman toimintansa aikana ehtinyt jo luomaan verkostoja alan yrityksiin, jolloin tuotteiden valmistaminen ja laadun varmistaminen on helpompaa.

BC Design NY -yritykseen voit käydä tutustumassa heidän verkkosivuillaan osoitteessa: https://bcdesignny.kotisivukone.com/.

Finaali Helsingissä 18.-19.4.2018 ja semifinaalit jatkuvat maaliskuulle saakka!

Vuoden parhaat NY-yritykset valitaan huhtikuussa Uskalla Yrittää -finaalissa. Finaalipaikat ratkeavat sekä kevään kilpailujen että Uskalla Yrittää -semifinaalien kautta, joten jos oman alueesi semifinaali on vielä edessä, siellä on näytön paikka!

Seuraavaksi
Keski-Suomen parhaat NY-yritykset valittiin Sepässä