Nuori Yrittäjyys mukana Slushin sivutapahtuma Takeoffissa

3.12.2018 2018Uskalla Yrittää

Nuoret espoolaiset hyönteisruokayrittäjät ovat mukana loppuunvaratussa Takeoff -tapahtumassa keskiviikkona 5. joulukuuta Helsingissä. Bugman´s Bestin tarina alkoi lukion NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta.

Takeoffiin, Haaga-Helian tiloihin Pasilaan, saapuu satoja lukiolaisia ympäri Suomea ja tapahtuma tarjoaa heille näköalapaikan startup-maailmaan ja tulevaisuuden työelämään. Nuoret pääsevät verkostoitumaan, osallistumaan yritysten järjestämiin työpajoihin ja vierailemaan itse Slushissa.

Tapahtuman avaussanojen jälkeen lavalle nousevat yritystarinaansa englanniksi kertomaan Matias Järvinen, Toivo Hursti ja Aaron Uussaari edustaen Bugman´s Bestiä ja Nuori Yrittäjyys ry:tä (NY). Bugman´s Best valittiin viime kevään Uskalla Yrittää -finaalissa koko Suomen parhaaksi lukioikäisten NY-yritykseksi. Heidät palkittiin myös kesän EM-kisoissa.

Opecafessa vaihdetaan kokemuksia ja tunnelmia

Takeoff -päivän aikana lukiolaisten mukana tapahtumaan tuleville opettajille on avoinna NY:n Opecafe. Siellä keskustellaan nuorten ja opettajien kokemuksista yrittäjyyskasvatuksen parissa ja miten nuoret voisivat saada entistä parempia työelämäkokemuksia osana koulunkäyntiään. Lisäksi myös vaihdetaan NY Vuosi yrittäjänä –ohjelman kuulumisia, puhutaan kiertotaloudesta ja esitellään kiertotalouspeli Circula.

Takeoff -tapahtuman pääjärjestäjänä toimii TAT. Tänä vuonna mukana ovat myös Nuori Yrittäjyys ry ja Startup High School.

Seuraavaksi
Paluu Maltalle