Lukuvuoden 2011-2012 paras korkea-asteen yritys on Season One

3.4.2012 Uskalla Yrittää

NY Uskalla yrittää –finaalin ensimmäisenä päivänä Hämeenlinnassa nähtiin upeita yritysesittelyjä ja palkittiin paras korkea-asteen yritys.

Parhaaksi korkea-asteen NY-yritykseksi valittiin muotoilualan yritys Season One Turun ammattikorkeakoulusta. Yrityksen liikeideana on tarjota väylä muotoilijoille tuoteideoiden saamiseksi valmistukseen ja jälleenmyyjille.

Tuomaristo kehui perusteluissaan erityisesti Season Onen määrätietoisuutta ja korkealle asetettuja tavoitteita. Tuomariston vakuutti myös nuorten omat valmiit tuotteet sekä vankka tietotaito.

Season One on saanut tunnettuvuutta jo muun muassa Gloria Design 2012 –lehdessä. Yritys tähtää vahvasti kansainvälisille markkinoille, ja seuraava iso juttu onkin ICFF-messut New Yorkissa.

Yrityksen nuoret kokevat NY Oma yritys –ohjelman olevan hyvä keino kasvattaa omaa osaamista ja ammattitaitoa.

– Tärkein opinto-ohjelmasta saamamme anti on ollut se, että tekemällä oppii. Itseensä pitää uskoa, ja yhdessä tekemällä myös saavuttaa enemmän kuin yksin. Vertaistuki muilta NY-yrityksiltä onkin ollut meille tärkeää, nuoret kertovat.

“Taso tuntuu nousevan vuosi vuodelta”

Korkea-asteen kilpailun tuomarit olivat vaikuttuneita kilpailun tasosta.

– Nuorissa näkyy asennemuutos yrittäjyyteen ja tahto jatkaa yritystä vielä opinto-ohjelman jälkeenkin. Myös oppilaitoksissa on tehty hyvää työtä, tuomarit kehuivat.

Tuomaristo tahtoikin antaa kunniamaininnan voittajayrityksen lisäksi vielä kahdelle muulle korkea-asteen yritykselle, koiranvaateyritys NaNi Designille ja adresseja valmistavalle Milktea NY:lle.

Tiistaina testattiin myös nuorten esiintymistaitoja

NY-yritykset saivat Hämeenlinnassa myös hyvää harjoitusta esiintymistaidoissa, sillä iso osa päivästä kului yritysesitysten pitämiseen ja tuomariston haastatteluun. Yritysesitysten parhaat palkittiin tiistain iltajuhlassa.

Korkea-asteen parhaan yritysesittelyn voiton vei Medialight YE. Toisen asteen paras yritysesitys oli Diana NY:llä ja perusasteen voittajaksi kiri Iha Ite NY.

Perus- ja toisen asteen voittajat valitaan keskiviikkona

Uskalla yrittää –finaali jatkuu Hämeenlinnassa keskiviikkona, jolloin valitaan lukuvuoden parhaat yritykset perus- ja toisen asteen NY-yritysten finalistien joukosta.

Keskiviikkona palkitaan myös paras messuosasto, myyjä, tuote ja palvelu sekä myönnetään Kohti kasvua -erikoispalkinto yritykselle, jolla nähdään olevan paras potentiaali kehittyä oikeana yrityksenä.

Tarkasta myös näiden sarjojen voittajat tältä sivustolta finaalin jälkeen!

Käy katsomassa valokuvia päivän tapahtumista Picasassa.

 


Seuraavaksi
Whels Wood NY ja Taipuu woodworks NY voittoon