Eduskunnan puhemies avaa Uskalla Yrittää -finaalin messut

15.2.2017 2017Uskalla Yrittää

Eduskunnan puhemies Maria Lohela avaa 19.4.2017 klo 16 Uskalla Yrittää -finaalin messut Helsingissä.

Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) Uskalla Yrittää –finaalissa on mukana neljäsataa nuorta ja heidän perustamansa yli sata yritystä. Nuoret osallistuvat kuluvana lukuvuonna omassa koulussaan NY Vuosi yrittäjänä –ohjelmaan ja pyörittävät itse kehittämiään, oikealla rahalla toimivia yrityksiä. Nuoret kartuttavat tekemällä oppien työelämätaitoja, yrittäjämäistä asennetta ja taloudenhallintaa.

–          Olen erittäin innostunut tästä tapahtumasta. Se on juuri sellaista opintojen ja työelämän yhdistämistä, jolla luodaan Suomelle ja nuorille uusia mahdollisuuksia. Nuorten rohkaiseminen yrittäjiksi on tarpeen ottaa huomioon opinnoissa. Uskon, että tämän kilpailun kautta löytyy monta upeaa ideaa ja monia yrityksiä, jotka luovat työtä ja toimeentuloa nuorille ihmisille, sanoo puhemies Lohela.


Uskalla Yrittää -finaaliin valikoituvat alueellisten semifinaalien kautta parhaat yritykset, jotka kilvoittelevat Suomen mestaruudesta. Tuomaristo arvioi nuorten osaamista kahden päivän ajan ja voittajat pääsevät edustamaan Suomea kesällä opiskelijayritysten EM-kisoihin Brysseliin, johon kutsutaan mm. kaikki Euroopan parlamentin jäsenet.

Uskalla Yrittää –finaalin messut ovat avoinna keskiviikkona 19.4.2017 klo 16-19 ja torstaina 20.4. klo 9.30-11.30 Helsingissä, Kampin kauppakeskuksessa

Lue lisää:
Uskalla Yrittää -finaali

Finaali on osa virallista Suomi100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Seuraavaksi
Vesikakkuja, apupalveluita ja käsintehtyä kissanruokaa Mikkelin semifinaalissa