Uutta voimaa Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimintaan ja markkinointiviestintään

2.3.2022 2022Uratarina

Riikka Lehtinen & Eveliina Linna

Olemme saaneet tuoreita kasvoja mukaan Nuori Yrittäjyys ry (NY) -tiimiin. Viimeisimmät lisäykset yritteliääseen porukkaan ovat alueverkoston päällikkö Riikka Lehtinen sekä markkinointiviestinnän asiantuntijana aloittanut Eveliina Linna.

Järjestön leader-tiimiin joulukuussa liittynyt alueverkoston päällikkö Riikka Lehtinen (KM/Tradenomi) on verkostojen velho isolla bisnessydämellä. Tällä pirskahtelevan pirteällä naisella on reppu täynnä positiivisia ajatuksia yrittäjyyden yhteistyöstä eri alueilla ympäri Suomea. 

Lehtinen on työskennellyt aiemmin niin koulu- kuin kolmannella sektorilla ja lisäksi kokemusta löytyy yrityselämän puolelta. Hän johtaa alueverkostoamme ja on lisäksi mukana kumppanuustyössä.  

Tiiminsä kanssa Riikka Lehtinen vastaa alueellisesta yrittäjyyskasvatuksen yhteistyöstä kuntien ja sidosryhmien kanssa.  

“Yrittäjyys on pop ja nuoret ovat rock. Kaikista ei tarvitse tulla yrittäjiä, mutta yrittäjämäinen asenne, kuten sinnikkyys, hyvä itsetunto ja rohkeus ovat eväitä, joita hän toivoisi löytyvän jokaisen suomalaisen nuoren työelämärepusta”, Lehtinen tarkentaa. 

 

Tammikuussa markkinointiviestinnän asiantuntijana aloittanut Eveliina Linna (KTM) omaa usean vuoden kokemuksen viestinnän, markkinoinnin ja tapahtumatuotannon tehtävistä – niin järjestösektorilla, suurlähetystössä kuin pienimuotoisesti toiminimiyrittäjänäkin. 

Linna on laajasti kiinnostunut viestinnän ja asiakaskokemusten kehittämisestä, kasvatustieteistä ja oppimisen teemoista sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja tulevaisuuden taitojen edistämisestä. Nämä seikat vetivät häntä kohti työtä Nuori Yrittäjyys ry:llä. 

“NY tekee arvokasta työtä lasten ja nuorten parissa. Sillä, että joku uskoo ja kannustaa, voi olla vaikutuksia lapsen ja nuoren elämään pitkälle tulevaisuuteen!”, hän selventää. 

Markkinointiviestinnän asiantuntijana Eveliinan työpöydältä löytyy esimerkiksi yhdistyksen tarjoamien oppimisohjelmien, opettajien koulutusten sekä erilaisten tapahtumien markkinointia ja viestintää. 

“Olen innoissani mahdollisuudesta tarttua uudenlaisiin haasteisiin ja tehdä yhteistyötä paitsi iloisen ja osaavan NY-tiimin, myös yhdistyksen erilaisten sidosryhmien kanssa.” 

Toivotamme Riikan ja Eveliinan lämpimästi tervetulleiksi!

Seuraavaksi
Uskalla Yrittää -podcast: Mainoskampanjan synty mainostoimistossa | Pia Dahlman (Kausi 2, jakso 8)