Uusia osaajia Nuori Yrittäjyys ry:n markkinointiviestintään ja opetusohjelmien kehittämiseen

10.8.2021 2021Uratarina

Olemme saaneet nuorten taloustaitojen ja opetusohjelmiemme edistämiseen uusia vahvistuksia: tapahtumatuottaja Nikita Gavrilenkon, viestintä- ja markkinointipäällikkö Kaisa Huikurin sekä yläkoulun ja lukion ohjelmavastaavan Veera Hakasteen.

Muotoilijaksi ja kulttuurituottajaksi kouluttautuneella Nikita Gavrilenkolla on yli 10 vuoden kokemus erilaisten tapahtumien toteuttamisesta. Viimeisimpien joukkoon lukeutuu vastaavan tuottajan työ Suomen Unkarin kulttuuri-instituutissa sekä monialainen työkokemus maamme johtavissa tapahtumatuotantotoimistoissa. Nikitan tuotanto-osaaminen tuo ammattimaista osaamista ja näkemystä Nuori Yrittäjyys ry:n lukuisiin tapahtumiin, joita toteutamme eri puolilla Suomea sekä digitaalisilla alustoilla etänä.

Järjestön leadertiimiin liittyvä Kaisa Huikuri (FM) on kokenut viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen. Hän on työskennellyt eri toimialoilla – niin viestintätoimistossa, järjestömaailmassa kuin ministeriössäkin – ja hyödyntää kehitystyössä datan ja palvelumuotoilun mahdollisuuksia. Kaisa johtaa yhdistyksemme viestintää ja markkinointia sekä vastaa tunnettuuden ja brändin kehittämisestä. Tiiminsä kanssa Kaisa vastaa alumni- ja lähettilästoiminnasta, tapahtumien järjestämisestä sekä niiden parissa tehtävästä sidosryhmätyöstä.

Veera Hakaste on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja tradenomi sekä yksi Vuosi yrittäjänä -ohjelmamme alumneista! Ohjelmavastaavan työssä hän pääsee yhdistämään pedagogista osaamistaan, kokemustaan koulumaailmasta ja yrittäjäkentästä. Veeran tavoitteena on kehittää yläkouluihin ja lukioihin entistä käyttäjälähtöisempiä yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen oppimista tukevia ohjelmia . Veeralle ohjelmavastaavan työ tarjoaa mahdollisuuden edistää lasten ja nuorten tulevaisuustaitoja sekä kehittää uusia nykyaikaisia opettamisen ja oppimisen tapoja, jotka palvelevat nuoria tulevaisuuden työelämässä.

Toivotamme tervetulleiksi nämä kolme luovaa ja yrittäjähenkistä ammattilaista!

Seuraavaksi
Syksyn aloitus yhdessä opettajien kanssa - vinkkejä yrityskasvatuksen menetelmiin