“Jokaisessa meissä asuu pieni yrittäjänalku”, toteaa viestintäkoordinaattori Kasper Heimolehto

17.11.2021 2021Uratarina

Kasper Heimolehto Nuori Yrittäjyys ry

Kaikenlainen tuki ja kannustus nuorille tulevaisuuden yrittäjille on kaivattua kun intoa riittää, toteaa vastikään Nuori Yrittäjyys ry:n viestinnässä aloittanut Kasper Heimolehto.

Kuka olet ja millaisessa tehtävässä aloitat?

Moikka! Olen Kasper Heimolehto ja aloitin lokakuussa Nuori Yrittäjyys ry:n viestintäkoordinaattorina. Työnkuvaani kuuluvat esimerkiksi sosiaalisen median kanavat, sisältöviestintä sekä tarinankerronta toiminnastamme. 

Kerro työ- ja opintotaustastasi:

Olen koulutukseltani journalismin ja viestinnän medianomi. Aiemmin olen päässyt haastamaan itseäni monimediatoimittajana ja livereportterina Yleisradion leivissä! Omaan myös hieman kokemusta kaupallisesta radiotyöstä niin valtakunnan verkossa kuin paikallisella taajuudella. 

Monipuolinen sisällöntuotanto tuli tutuksi Ylellä. Sitä tuli juostua jos jonkinlaisten uutisaiheiden perässä pitkin paikkakuntia!

Suoran lähetyksen huumaa radion ja television puolella on vaikea kuvailla, mutta se koostuu pääasiassa heittäytymisestä ja pienen jännityksen mukanaan tuomasta energiasta.

Miksi kiinnostuit työstä NY:llä?

Viestinnällinen työ yrittäjyyteen keskittyvässä ympäristössä kuulosti mahdollisuudelta, jota ei voinut vain sivuuttaa. Nuori Yrittäjyydestä syntyi mielikuva väsymättömänä toimijana alalla, joka avaa monelle nuorelle yrittäjänalulle mielettömiä mahdollisuuksia. Siksi on upeaa päästä tuomaan näitä elämyksiä ihmisille siitä viestimällä!

Jokaisessa meissä asuu pieni yrittäjänalku, jonka pitää vain päästä parrasvalojen loisteeseen. Tästä syystä kaikki mahdollinen tuki ja kannustus näille tulevaisuuden tekijöille on kaivattua. Usko itseesi ja ideaasi, silloin palo heijastuu muillekin! 

Millaiselta tunnelma uudessa työyhteisössä vaikuttaa?

Älyttömän vastaanottavalta ja rennolta. Ihmisten kanssa on helppo jutella ja ilmapiiri on sellainen, että olisi jo pidempäänkin ollut talossa. On ollut mieletöntä seurata sitä intohimoa, jolla jokainen hommia tekee! Odotan innolla, mitä kaikkea päästään porukalla luomaan ja kokemaan yrittäjyyden ja työelämätaitojen saralla.

Lempiaineeni koulussa:

Liikunta ja vieraat kielet. Olisin halunnut lukiossa valita vaikka kuinka monen kielen opintoja, mutta lukujärjestykseni oli tätä ideaa vastaan!

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi?

Olen opetellut ulkoa kaikki maailman valtiot ja niiden liput. Innostus tähän touhuun lähti pienenä, kun sain karttakirjan joululahjaksi. Maanosien kartat tulivat nopeasti tutuiksi ja äärimmäisen kilpailuhenkisenä luonteena tenttasin niitä itseltäni kunnes kaikki menivät nappiin. Vaikka tuosta onkin jo vierähtänyt tovi, väitän tosipaikan tullen olevani yhä rautaisessa iskussa. Saa tulla haastamaan!

Mottoni:

Take the risk or lose the chance!

Kaikki Nuori Yrittäjyys ry:n uratarinat löytyvät täältä!

Seuraavaksi
Keski-Suomen aluepäällikkö Sanna Carp inspiroituu nuorista: “Piilevä viisaus on suorastaan häkellyttävää ja saa sydämen läikähtämään ilosta”