skip to Main Content

NY Teachers’ Round Table -verkostoitumistilaisuus NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman opettajille

Nuori Yrittäjyys ry järjestää NY Teachers’ Round Table -verkostoitumistilaisuuden ensimmäistä kertaa 10. joulukuuta Kuntatalolla, Helsingissä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa opettaville. Ohjelmassa on mukana tänäkin vuonna noin viitisen sataa opettajaa ympäri Suomea.

 

Jarvenpaa17_webJarvenpaa5

– Haluamme järjestää opettajille yhteisen tilaisuuden verkostoitumisen, NY-ohjelmien sekä OPS-työn merkeissä. Tilaisuus alkaa yhteisesti joulupuuron ääressä. Esittelemme tuolloin kaikkea sitä, mitä olemme kehittäneet opettajien avuksi ja kuinka ne vastaavat tämän päivän ohjaustarpeisiin huomioiden samalla uudet opetussuunnitelmat, kertoo ohjelmapäällikkö Heidi Hosiokangas.

Joulupuuron jälkeen opettajilla on mahdollisuus osallistua vapaavalinnaisiin työpajoihin, joissa aiheina ovat NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma yhdessä NY Oma juttu- sekä NY Menestyksen avaimet -ohjelmien kanssa. Lisäksi esittelyvuorossa on uusi korkea-asteelle lanseerattu NY Start Up -ohjelma sekä uusien opetussuunnitelmien sisällöt yrittäjyyskasvatuksen ja NY-ohjelmien näkökulmasta niin perusopetuksen kuin toisen asteen koulutuksen osalta. Työpajaosuuden päättää tutustuminen NY-alakouluohjelmiin, joita voi hyödyntää oppilaitosrajat ylittävässä yhteistyössä.

Koko aamupäivän rinnakkaisena ohjelmana on verkostoitumista kahvittelun merkeissä. Verkostoitumisen ideana on vaihtaa kokemuksia muiden opettajien kanssa ja saada käytännön vinkkejä omaan opetukseen.

– Tällaista verkostoitumistilaisuutta on pyydetty useasti ja uskon, että saamme mukavasti osallistujia, toteaa Heidi Hosiokangas.

Lisäksi opettajilla on oiva mahdollisuus jatkaa Kuntatalon lounaan jälkeen naapuri rakennukseen Yrityslinnaan, jossa Valtakunnallinen YES ry järjestää keskustelutilaisuuden yrittäjyydestä ja sisusta kello 12.30–16.00. Saat lisätietoa ja voit ilmoittautua tapahtumaan täältä.

NY Teachers’ Round Table
Helsingin Kuntatalo, Toinen linja 14.
klo 8.45–11.30
Ilmoittautuminen torstaihin 3.12. mennessä täältä.

Lisätietoa
Heidi Hosiokangas
heidi[at]nuoriyrittajyys.fi

 

Back To Top