skip to Main Content

Kampanja nyt
käynnissä!

#TueTonnilla ja auta nuoria!

Suomen lasten ja nuorten tulevaisuuden rakentamiseen tarvitaan tukea.

Lahjoittamalla olet mukana tukemassa 7-29 -vuotiaiden yrittäjämäistä asennetta sekä työelämä- ja talouslukutaitoja yhdessä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa.

Annetaan kaikille nuorille mahdollisuus innostua, kokeilla sekä uskallus toimia ja menestyä muuttuvassa työelämässä.

Lähde tukijaksi #TueTonnilla-kampanjaan ja haasta myös kollega tai kilpailija mukaan nuorten hyväksi!

Saat yrityksesi logon vapaamuotoisen tervehdyksen kanssa koti- ja kampanjasivullemme, linkin vapaasti jaettaviin kampanjamateriaaleihin sekä ennen kaikkea hyvän mielen nuorten tukemisesta.

  1. Täytä lahjoittajan tiedot
  2. Suorita maksu (sivulla 2)

#Tuetonnilla kampanja-aika on 1.11.2019 - 31.5.2019

Jos haluat tukea Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa, ole yhteydessä toiminnanjohtajaan: [email protected]
Rahankeräyslupanumero RA/2018/930. Lupa on voimassa 1.11.2018-31.05.2019 koko Suomessa, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

 

Mikä #TueTonnilla ja miksi?

Me haluamme vaikuttaa siihen, että Suomessa on enemmän lapsia ja nuoria, joilla on yritteliäs asenne ja motivaatio tekemiseen, kyky sopeutua työelämän muutokseen ja taloustaidot hallussa.

Tämän päivän koululaiset ovat työelämässä 2030-luvulla työntekijöinä, yrittäjinä ja työpaikkojen rakentajina. Työmme tuloksena on omat taidot tunnistava ja pärjäävä nuori ja vähemmän syrjäytyvä sukupolvi. Kuulostaa hyvältä, eikö? Siinä kampanjamme tavoite.

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävä on vahvistaa 7-29-vuotiaiden lasten ja nuorten työelämätaitoja, taloudenhallintaa ja yrittäjyysasennetta. Toteutamme tavoitettamme tarjoamalla opettajien työn tueksi monipuolisia opinto-ohjelmia, rakentamalla yhteistyötä nuorten ja yrityselämän välille sekä innostamalla muita nuoria mukaan NY-alumnilähettiläiden yrittäjyystarinoiden kautta.

Tavoitimme lukuvuonna 2017-18 yhteensä 57 000 lasta sekä nuorta ja noin 30% peruskouluista ohjelmiemme pariin! #TueTonnilla-kampanjassa kerättävät varat kohdennetaan Vuosi Yrittäjänä ja Pikkuyrittäjät -ohjelmiin ja niissä tehtävään työhön lasten ja nuorten parissa

Nyt haastamme erityisesti yritykset ja johtajat tukemaan nuoria. Annetaan heistä kaikille tasavertaiset valmiudet, taidot sekä uskallus toimia ja menestyä muuttuvassa työelämässä!

Mitä yhdellä tonnin lahjoituksella saadaan aikaan?

 

 

 

Nuori Yrittäjyys -toiminta on yritykselle oiva mahdollisuus toteuttaa yhteiskuntavastuuta – pääset sijoittamaan suoraan tulevaisuuteen. Mikäli haluat lahjoittamisen lisäksi olla osa toimintaamme, jakaa osaamistasi nuorille ja olla mukana vaikuttamassa siihen, minkälaisia yrittäjiä ja työntekijöitä Suomessa on, käy tutustumassa kumppanuusohjelmiimme.

He ovat jo mukana tukemassa nuoria!

Knowit Oy:n toimitusjohtaja Ville Särmälä heitti meille idean matalan kynnyksen #TueTonnilla-kampanjasta ja haastaa nyt myös muut yritykset ja yritysjohtajat mukaan tukemaan nuoria!

Jounin Kauppaa pyörittävä Sampo Kaulanen lähti mukaan #TueTonnilla-kampanjaan ja lupasi haastaa myös muut kauppiaat mukaan.

”Koemme nuorten tukemisen tärkeänä ja siksi olemmekin mukana auttamassa nuoria tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja löytämään oikeanlaista asennetta tulevassa työelämässä pärjäämiseen. Lähde sinäkin mukaan rakentamaan Suomen lasten ja nuorten tulevaisuutta!”

Olemme mukana tukemassa 7-29 -vuotiaiden yrittäjämäistä asennetta sekä tärkeitä työelämä-ja talouslukutaitoja yhdessä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa. Annetaan kaikille nuorille mahdollisuus innostua, kokeilla sekä uskallus toimia ja menestyä muuttuvassa työelämässä.

”Haluamme olla mukana Nuori Yrittäjyys ry:n ja erityisesti Pikkuyrittäjien toiminnassa ja olla omalta osaltamme mahdollistamassa tulevalle sukupolvelle hyvät lähtökohdat muuttuvaan työelämään! Siksi viemme myös Pikkuyrittäjien sanomaa eteenpäin näyttävillä Pikkuyrittäjät teemaisilla paketti- ja tila-autoillamme!”

”Nuorissa yrittäjissä on tulevaisuus! Perheyrityksissä nuoret ovat avainroolissa sukupolvien ketjussa. On tärkeää, että nuoret pärjäävät ja löytävät oman paikkansa muuttuvassa maailmassa ja työelämässä. Haluamme osaltamme kannustaa nuoria yrittäjänalkuja rohkeasti kokeilemaan, oppimaan ja luottamaan omiin kykyihinsä.”

”LähiTapiola haluaa olla mukana sijoittamassa tulevaisuuteen ja antaa kaikille nuorille tasavertaiset mahdollisuudet menestyä muuttuvassa työelämässä.”

Haasta kollega tai kilpailija tukemaan nuoria jakamalla kampanja sosiaalisessa mediassa!

Kumppanuudet
Mia-Stiina Heikkala
yhteisömanageri
040 569 2555
mia-stiina @ nuoriyrittajyys.fi

Media ja viestintä
Toni Immonen
viestintäpäällikkö
0400 758 495
toni @ nuoriyrittajyys.fi

Lataa mediatiedote tästä

Markkinointi
Siiri Partanen
markkinointipäällikkö
040 509 6464
siiri @ nuoriyrittajyys.fi

Back To Top