Oletko sinä seuraava NY:läinen?

Avoimet työpaikat meillä:

Mutkaton työporukka, joka pitää yhtä

Kun nykyisiltä työntekijöiltämme kysytään, miksi he haluavat olla meillä töissä, vastauksissa toistuvat usein kaksi asiaa:

  1. innostava ja merkityksellinen työ
  2. ihana työyhteisö

Merkityksellisyys syntyy siitä, että tarjoamme lapsille ja nuorille mahdollisuuksia oppia uusia taitoja ja tunnistaa omia vahvuuksiaan. Työmme yrittäjyyskasvatuksen parissa on käytännönläheistä ja vaikuttavaa.

Työyhteisönä haluamme haastaa itsemme elämään uskalla yrittää –mottoamme todeksi myös omassa arjessamme. Se tarkoittaa uskallusta kokeilla, onnistua ja epäonnistua – eli oppia. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on moderni ja kokeilukulttuurin mahdollistava työyhteisö.

Uskomme, että salaisuus hyvän työkulttuurin rakentumisessa on avoimuus ja luottamus toisiamme kohtaan. Meille on tärkeää, että jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin on. Innostus syntyy aitoudesta.

Meillä on noin 30 henkilön työyhteisö, josta löytyy niin kasvatustieteilijää, tapahtumatuottajaa kuin talouden ja viestinnän ammattilaista.

Työkaverit ovat tämän työpaikan suola ja sokeri. Tutustu henkilöstöömme täällä.

Puhutaanpa sitten sinusta. Miksi tulisit meille töihin?

Haluat tehdä työtä lasten ja nuorten hyväksi

Työmme tavoitteena ovat itseensä uskovat ja osaavat nuoret, jotka osallistuvat aktiivisesti yhteiskunnan rakentamiseen, työllistävät itsensä ja muita sekä huolehtivat vastuullisesti omasta taloudestaan.

Jos edellä kuvattu läikäytti jotain sisälläsi, jatka lukemista. Saattaa olla, että koemme samat asiat merkitykselliseksi.

Työkenttänä koko Suomi

Supersalainen tavoitteemme on, että ohjelmiamme käytettäisiin kaikissa Suomen kouluissa. Se tarkoittaa, että meillä viestitään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kielet ovat rikkaus, kuten erilaisuuskin, vai mitä?

Uuden oppiminen on kivaa

Meillä asioita ei tehdä vain ”kuten on aina tehty”. Kehitys kehittyy – ja siinä samalla työnteon tavat. NY:llä viihtyy, kun pitää ketteristä kokeiluista ja uuden oppimisesta.

Haluat työskennellä vahvasti positiivisessa ympäristössä

Työkulttuuri… Sitä on hankalaa selittää tarkasti, mutta sen aistii heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Meille työkulttuuri tarkoittaa suunnilleen näitä:

#1 Matala hierarkia

NY:llä päätökset eivät perustu hierarkiaan ja jyrääviin mielipiteisiin, vaan vaihtoehtoja ja ratkaisutapoja suunnitellaan käytännönläheisesti ja yhdessä. Arvostamme eri näkemyksiä ja seuraamme dataa.​

#2 Nauru pidentää ikää

Töissä saa ja pitää olla hauskaa. Panostamme yhdessäolon hetkiin. Uskomme, että yksi tärkeimmistä merkityksellisyyttä ja työn tuloksellisuutta lisäävistä tekijöistä on vahva me-henki.

Miltä kuulostaa? Voisitko nähdä itsesi tällaisessa työyhteisössä?

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected]