Uskalla Yrittää – Tampere

15.02.2023 klo 11–15 Koskikeskus, Tampere TapahtumatUskalla Yrittää

Uskalla Yrittää 2023 -tapahtumailme turkoosi

Uskalla Yrittää valloittaa Tampereen!

Tampereen Uskalla Yrittää -aluetapahtumaan ja -kilpailuun voivat ilmoittautua kaikki Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa mukana olevat NY-yritykset Pirkanmaan alueelta. NY-yritys voi valita Uskalla Yrittää -ilmoittautumisen yhteydessä, osallistuuko vain myyntitapahtumaan vai sekä myyntitapahtumaan että alueelliseen kilpailuosioon. 

Tapahtuman ohjelma 

NY-yritysten messutapahtuma ja kilpailu
Aika: 15.2.2023 klo 11–15
Paikka: Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

Messutapahtumaan osallistuvien NY-yritysten ilmoittautuminen ja messupisteiden rakentaminen alkaa klo 10.

Tampereen Uskalla Yrittää -tapahtumassa NY-yritykset esittelevät ja myyvät tuotteitaan sekä palveluitaan omilla messupisteillään ja kisaavat halutessaan myös pääsystä kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin keväällä 2023. Lisätietoa Tampereen Uskalla Yrittää -aluetapahtuman ohjelmasta ja aikataulusta julkaistaan tällä sivulla alkuvuodesta 2023.

Vierailijoille 

Aluetapahtumaan ovat tervetulleita vierailijoiksi kaikki opettajat ja oppijat, yritysten ja median edustajat sekä kauppakeskuksen asiakkaat. Tervetuloa innostumaan ja kannustamaan nuoria! 

Kuulemme tapahtumassa Vuosi yrittäjänä -kurssilla harjoitusyrityksensä perustaneiden nuorten tarinoita ja pääsemme tutustumaan kiinnostaviin tuotteisiin ja palveluihin, kun he esittelevät osaamistaan omilla myyntipisteillään. Tapahtuman aikana tuotteitaan myyvät myös suositussa Pikkuyrittäjät-ohjelmassa opiskelevat alakoululaiset.

Opettaja: Tule tutustumaan messutapahtumaan opiskelijaryhmän kanssa ja vierailemaan nuorten ständeillä! Lataa heille valmis vierailutehtävä tästä.


Ohjeet osallistujille 

NY-yritys voi valita Uskalla Yrittää -ilmoittautumisen yhteydessä, osallistuuko vain myyntitapahtumaan vai sekä myyntitapahtumaan että alueelliseen kilpailuosioon. 

Tähän Uskalla Yrittää -aluetapahtumaan voivat ilmoittautua NY-yritykset Pirkanmaan alueelta.

Ilmoittautuminen Uskalla Yrittää -aluetapahtumiin on päättynyt 20.1.2023. 


Lisätiedot tapahtumasta

Harri Paltila

Aluepäällikkö

Pirkanmaa Aluepalvelut

043 824 2784

[email protected]