Nuori Yrittäjyys Educassa 2023

27.01.2023 Messukeskus, Helsinki Tapahtumat

Yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja lapsille ja nuorille  – tekemällä oppien! 

Nuori Yrittäjyys ry on mukana Pohjoismaiden johtavassa opetus- ja kasvatusalan Educa 2023 -tapahtumassa, joka järjestetään Messukeskuksessa 27.28.1.2023. 

Tervetuloa osastoillemme numero 6e82 (suomenkielinen osasto) ja 6n44 (Svenska Hörnan) testaamaan onneasi, keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksesta ja tutustumaan maksuttomiin oppimateriaaleihimme kaikille kouluasteille!

Vieraile osastollamme, tilaa maksuttomia oppimateriaaleja ja osallistu hotellilahjakortin arvontaan!  

Nuori Yrittäjyys ry (NY) arpoo kaikkien 27.–28.1.2023 välisenä aikana oppimateriaaleja tilanneiden opettajien kesken lahjakortin Scandic-hotelleihin ympäri Suomen. Yhdistys tarjoaa eri kouluasteille varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin maksuttomia, opetussuunnitelman mukaisia ja toiminnallisia oppimateriaaleja, jotka tukevat oppiaineiden sekä laaja-alaisen osaamisen tavoitteita.   

Lue lisää ja tilaa oppimateriaaleja osoitteessa https://nuoriyrittajyys.fi/opettajalle/oppimisohjelmat/.  

Opettaja, tule keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksesta messuosastollemme Educassa, tilaa ryhmällesi maksuttomat oppimateriaalit 27.–28.1.2023 ja osallistut hotellilahjakortin arvontaan!   

Arvonnan säännöt

  1. Opettaja osallistuu arvontaan tilaamalla jonkin Nuori Yrittäjyys ry:n maksuttomista oppimateriaaleista. 
  1. Arvontaan osallistutaan tilaamalla oppimateriaaleja aikavälillä 27.–28.1.2023 joko Educa-messuilla tai nyohjelmat.fi-sivustolla.  
  1. Tilauksen koon tulee olla vähintään 10 kpl oppilaan materiaalia / yksi oppimateriaali osallistuakseen arvontaan.   
  1. Arvonnassa huomioidaan jokaista opettajaa kohden vain yksi tilaus. Tilaamalla useampia oppimateriaaleja ei voi parantaa mahdollisuuksiaan voittaa arvonnassa.   
  1. Arvonnan palkintona on hotellilahjakortti, joka oikeuttaa kahden (2) henkilön majoitukseen Superior-huoneessa missä tahansa Scandic-hotellissa Suomessa. Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle, runsaan aamiaisen ja hotellin oman saunan ja kuntohuoneen käytön. Kylpylähotelleissa myös hotellin oman kylpylän käyttö sisältyy hintaan. Lahjakortti oikeuttaa majoitukseen viikonloppuisin ja loma-aikoina saatavuuden mukaan. Majoituslahjakortti on voimassa 12 kk ja majoitusaika on sama kuin lahjakortin voimassaoloaika. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.   
  1. Tilattu oppimateriaali toimitetaan opettajalle toiveiden mukaisesti.  
  1. Kilpailun voittaja arvotaan 31.1.2023 ja voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä.   

Jos sinulla on kysyttävää arvontaan liittyen, ota yhteyttä:  

Nuori Yrittäjyys ry  
[email protected]    
p. 044 7287 837 (arkisin klo 8–16) 

Lue lisää tapahtumasta osoitteessa educamessut.fi.

Nuori Yrittäjyys ry on voittoa tavoittelematon yrittäjyyskasvatuksen järjestö. Tarjoamme lasten ja nuorten tulevaisuustaitoja tukevia oppimateriaaleja kaikille kouluasteille.