Våga Vara Företagsam –finalens evenemang inhiberade p.g.a. coronaviruset

13.3.2020 Våga vara företagsam

Med sorg är vi tvungna att meddela att Våga Vara Företagsam 2020 –finalens evenemang inhiberas. Detta på grund av den exceptionella situationen orsakad av coronaviruset. Enligt regeringens riktlinjer ska alla publika evenemang med över 500 personer avbokas för att hindra spridningen av viruset. Våga Vara Företagsam –finalen uppfyller restriktionens kriterier. Genom att inhibera finalen vill vi försäkra oss om att alla berörda parter håller sig friska.

Vi har fattat beslut om att arrangera finalen som en online-tävling. Vi kartlägger för tillfället de bästa sätten att föra fram ungdomarnas kunnande via webben och vi utreder vilka priskategorier som kommer att ordnas. Målet är att UF-företagarna ska få en så bra tävlingsupplevelse som möjligt. Vi informerar om online-tävlingen och anmälan till tävlingen på måndag 16.3.2020.

Alla finalister och deras handledare har kontaktats också per e-post. Vi beklagar allt besvär som orsakas av att evenemanget inhiberas. Lyckligtvis kan vi emellertid ordna finalen via webben, så att vi även detta år kan fira de bästa UF-företagen.

Med vänlig hälsning

Ung Företagsamhet rf:s verksamhetsledare Virpi Utriainen och hela UF-teamet

Tilläggsinformation ges av operativ chef Eemeli Alanne, [email protected]

Seuraavaksi
Dessa 15 företag går vidare till intervju med juryn