De bästa företagen från UF Våga vara företagsam -finalen styr mot Europa

11.4.2012 Våga vara företagsam

Här kommer vi, Stockholm, Skopje och Bukarest! De bästa UF-företagen från UF Våga vara företagsam finalen inväntar sina tävlingsresor i Europa.

Season One åker till tävlingen i Skopje

I år arrangeras den europeiska mästerskapstävlingen,  JA-YE Europe Enterprise Challenge, för de bästa företagen på högskolinivå arrangeras i Skopje, Makedonien 4-6. juli.

Finland representeras av Season One från Åbo Yrkerhögskola som valdes till bästa företag i UF Våga vara företagsam -finalen.Lycka till!

AD Pineapple tävlar i Bukarest

De eusopeiska mästerskapen, JA-YE Europe Company of the Year, för UF-företag (UF Ett år som företagare) håll i år i Bukarest, Rumänien 19.-22.juli.

Som vanligt representeras Finland av det bästa företaget på andra stadiet som deltagit i Ung Företagsamhet rf:s studieprogram Ett år som företagare under läsåret 2011-2012.

I år gör vi ett undantag eftersom den ena grundaren av företaget Taipuu Woodworks NY, som valdes till bästa företag på andra stadiet i UF:s Våga vara företagsam -finalen, är av en ålder som överstiger den tillåtna gränsen. Under Våga vara företagsam -finalen valdes därför AD Pineapple från Kainuun ammattiopisto att representera Finland.

AD Pineapples finalplats i mästerskapstävlingen säkrades enligt domarna genom en tydlig produkt, goda färdigheter i kundservice och färsäljning och med ett lyckat skapande av ett samarbetsnätverk under UF-årets gång. Grattis och lycka till!

Whels Wood NY reser på studiebesök i Stockholm

Ung företagsamhet rf:s systerföreningi Sverige, Ung Företagsamhet, arrangerar Sveriges nationella sluttävling SM2012 UF-Företagande den 14-15 maj i Stockholm.

Finlands bästa UF-företag på grundskolenivå Whels Wood NY belönas med en resa till Stockholm för att se den svenska finalen. Vi önskar er en givande resa!

Läs mer på JA-YE:s webbsida Europe Company of the Year –kilpailusta ja Europe Enterprise Challengesta.

Läs mer om Sveriges final på www.ungforetagsamhet.se.

Seuraavaksi
Anmälningar 2014