skip to Main Content

Nästa Job Shadow -evenemang kommer att äga rum i 2022!

Job Shadow -dagen är en erfarenhet som du minns länge. Under dagen får du följa en erfaren ledares eller opinionsbildares arbetsdag på nära håll. Under dagen bekantar du dig med företagets verksamhet, nätverkar och blir en del av de dagliga arbetsuppgifterna och mötena.

Ledarna och opinionsbildarna kommer från Ung Företagsamhet rf:s partnerorganisationer. UF:s sakkunniga väljer lämpliga par bland de unga och ledarna.

Dagen kulminerar i en gemensam avslutning där alla unga och ledare delar sina erfarenheter – ett avslappnat tillfälle för nätverkande efter själva Job Shadow -dagen kl. 16-17.30. UF-alumnernas styrelse deltar också!

Tips om jobsökning

Ready for Work är ett evenemang i samarbete med ManpowerGroup och Ung Företagsamhet rf som ordnas kvällen innan Job Shadow-dagen. Evenemanget är riktat till ungdomar som deltar i Job Shadow -dagen, som får värdefulla tips för arbetssökande och personbranding av rekryteringsproffs. Evenemanget ordnas i 2022.

 

Anmälan 2022

Du kan söka till Job Shadow -dagen om du har gått Ett år som företagare -programmet innan hösten 2022. Endast ett begränsat antal unga antas och valen görs på basen av ansökningar.  Välkommen med på en oförglömlig dag!

Back To Top