skip to Main Content

Nästa Job Shadow -evenemang kommer att äga rum oktober 2022!

Under Job Shadow -dagen som ordnas av Ung Företagsamhet rf, får ledare inom olika branscher framtidens medarbetare – en studerande – som sitt arbetspar under en dag. Ungdomarna kommer från olika delar av Finland och har alla deltagit i UF:s program inom företagsamhetsfostran i sin skola.

Job Shadow -johtaja iltatilaisuudessa.

DELA ERFARENHETER MED UNGA

Job Shadow -dagen för med sig ung energi till ditt företag under en arbetsdag. Under dagen följer en studerande dina arbetsuppgifter, deltar i diskussioner och berättar om sin egen företagarerfarenhet. Ungdomarna kan vara från högstadiet, andra stadiet eller från en högskola och de har genomfört Ung Företagsamhet rf:s Ett år som företagare -program.

Som avslutning på dagen samlas vi och delar erfarenheter med andra unga och ledare.

Enbart superlativer för att beskriva den här dagen. Rekommenderar definitivt till alla!

Olli Luukkainen, ordförande, OAJ

AVSLUTANDE TILLFÄLLE

Dagen kulminerar i en gemensam avslutning där alla unga och ledare delar sina erfarenheter – ett avslappnat tillfälle för nätverkande efter själva Job Shadow -dagen kl. 16–17.30. Vi siktar på att ordna tillfället i Helsingfors, men vi följer naturligtvis covid-19 -situationen. UF-alumnernas styrelse deltar också!

Job Shadow -päivän iltatilaisuus

READY FOR WORK

Ready for Work är ett evenemang i samarbete med ManpowerGroup och Ung Företagsamhet rf som ordnas kvällen innan Job Shadow-dagen. Evenemanget är riktat till ungdomar som deltar i Job Shadow -dagen, som får värdefulla tips för arbetssökande och personbranding av rekryteringsproffs.

Job Shadow galleria

AFTERMOVIE

KONTAKT

Nikita Gavrilenko

nikita@nuoriyrittajyys.fi

Back To Top