skip to Main Content

Samarbetspartners

Tack vare de partners som stöder Ung Företagsamhet rf kan vi utföra vårt viktiga arbete för främja finländska barns och ungas kunskaper om företagsamhet, arbetsliv och ekonomi.

Våra partners stöder vår verksamhet på många olika sätt. Tillsammans har vi till exempel erbjudit avgiftsfria utbildningsmaterial åt skolor och ordnat företagsamhetstävlingar och -evenemang där våra partners har deltagit som talare eller domare.

I mars 2021 gick ett antal kända företagare in för att stöda vår verksamhet under en period på fem år, bland andra Ilkka Paananen, Mikko Kodisoja och Risto Siilasmaa. Även Louise och Göran Ehrnrooth stiftelse deltar med ett årligt bidrag. Vi är öppna för nya typer av partnerskap där vi tillsammans skapar framgångar för kommande årtionden. Vi gör det här för barnens och ungdomarnas bästa och vi vill också ha dig med.

Vill du bli vår partner?

Huvudsamarbetspartners

Fennia har understött vår verksamhet i nästan tjugo års tid dvs. från starten av Ung Företagsamhet rf.

Elo har varit vår huvudsamarbetspartner redan i tio år. Elo och Ung Företagsamhet rf jobbar tillsammans för att ha en positiv effekt på ungas företagande och deras idéer.

SEB har under många års tid varit med och stöttat och uppmuntrat unga, framtida företagare genom våra program och evenemang.

Den ledande nordiska advokatbyrån Roschier har fungerat som vår huvudsamarbetspartner sedan år 2016. Samarbetet har gjort det möjligt att stöda ungas arbetslivsfärdigheter i ett samhälle som präglas av snabba förändringar.

OP-gruppen har understött vår verksamhet i många års tid och har genom sitt deltagande i Våga vara företagsam -finalens jury engagerat sig i ungas företagande.

Yksityisyrittäjäin säätiö har i många år stöttat vårt arbete för att göra kostnadsfria företagsamhets-, arbetslivs- och ekonomiprogram tillgängliga för alla barn och unga i Finland.

UF är med i följande projekt:

Sensational STEM

GOALS

Back To Top