skip to Main Content

media
På den här sidan finns du de senaste pressmeddelanden, publikationer, logon och länkar till vår bildbank och videorna.

Våra färskaste nyheter kan du läsa i nyhetsarkivet. Du kan också beställa vårt nyhetsbrev som utkommer några gånger per år.

Kontaktuppgifterna till UF-byrån finns på sidan Kontakta oss.

UF Inflytelseenkät 2014

I Finland har varit möjligt att delta i programmet UF Ett år som företagare sedan 1995 och under åren har programmet nått redan över 30 000 unga.

Med en slumpmässig enkät utredde vi på hösten 2014 hurdana tankar och erfarenheter de som åren 2000–2013 medverkat i programmet och som nu är i åldern 18–30 har om programmet. 67 % av respondenterna tyckte bland annat att programmet hade fått dem överväga att starta eget och till och med 11 % berättade att de hade grundat ett företag tack vare programmet UF Ett år som företagare.

Bekanta dig med UF Inflytelseenkäten:

 

Du kan också öppna enkäten som pdf: UF Inflytelseenkät 2014.
Om du vill bekanta dig närmare med enkäten kan du läsa en längre version om alla enkätfrågor och svar på finska: NY-vaikuttavuuskysely 2014 kooste

Andra nordiska UF organisationer har gjort motsvarande undersökningar och enkäter om programmet UF Ett år som företagare (JA Company Program). Bekanta dig med Sveriges och Danmarks resultat på deras sidor:

UF:s årsberättelse
UF:s årsberättelse 2014–2015:

Du kan också läsa årsberättelsen i pdf: UF:s åretsberättelse 2014–2015

UF:s årsberättelse 2013–2014
NY:n vuosikertomus 2012-2013 (på finska)
NY:n vuosikertomus 2011-2012 (på finska)

Bilder och videor
UF:s bildbank

google-plus-250Du kan ladda ner bilder med hög resolution från UF:s program och evenemang i tjänsten Google+ på adressen nuoriyrittajyys.fi/photos.
Vi har även valt några av de bästa bilderna i ett eget fotoalbum för media.
Bilderna får inte publiceras i kommersiellt syfte. Då bilderna används måste Ung Företagsamhet rf nämnas som källa.

UF-videorna

vimeo_logoDu kan titta på videor från UF:s evenemang och på utbildningsvideor om UF’s program vid Vimeos webbadressen vimeo.com/nuoriyrittajyys.

 

UF-logor

Du kan ladda ner en logo nedan till elektroniskt användande, som t.ex. till webbsidor eller till ppt-presentationer (Klicka på logon med musens högra knapp och välj „Save Image as“). Om du behöver en tryckbar logo så ta vänligen kontakt med UF’s nationella byrå.

NY_logo_fi-sve_2015
(på finska + på svenska)

JA_Finland_logo_2015

 

 

(på engelska)

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Back To Top