Job Shadow

Följ med en ledare under en arbetsdag

Job Shadow-dagen ger dig chans att bekanta dig med arbetslivet

Job Shadow är en upplevelse som du minns länge. Du får följa med en erfaren ledares eller påverkares arbetsdag på nära håll. Under er gemensamma arbetsdag deltar du i ledarens arbetsuppgifter och möten. Du får också bygga nätverk med proffs i olika branscher.

Job Shadow är Ung Företagsamhet rf:s alumnevenemang. Dagen är således avsedd för unga som gått programmet Ett år som företagare.

Titta på aftermovien från år 2021 och kom med i stämningen!
Ung Företagsamhet rf Job Shadow -evenemang i SEB banks lokaler

Job Shadow kommer igen 13.10.2022

I år ordnas Job Shadow den 13 oktober. Antalet platser är begränsat, och de unga som deltar utses utifrån ansökningar under sommarens lopp. 

Job Shadow-dagen kulminerar med ett gemensamt avslutningsevenemang, där de unga och ledarna får dela med sig av sina erfarenheter. Evenemanget ger ett värdefullt tillfälle att bygga nätverk. I år är avslutningsevenemanget en del av festligheterna för vårt 20-årsjubileum.

Ung Företagsamhet rf betalar deltagarnas resor, inkvartering och måltider. Välkommen för att tillbringa en oförglömlig dag i Helsingfors!

För unga job shadow

Ready for Work

Ready for Work är ett samarbetsevenemang som ManpowerGroup och Ung Företagsamhet rf ordnar kvällen före Job Shadow-dagen.

Evenemanget är avsett för unga som deltar i Job Shadow-dagen. På evenemanget får de värdefulla tips om jobbsökning och utvecklingen av ett personligt varumärke av proffs på rekrytering.

Fråga mer om evenemanget

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om Job Shadow.

Nikita Gavrilenko

Evenemangsproducent

Hela Finland Kommunikation, marknadsföring, evenemang och alumnarbete

045 679 3182

[email protected]

Ulla Alakangas

Alumni- och kommunikationskoordinator

Hela Finland Kommunikation, marknadsföring, evenemang och alumnarbete

044 535 6393

[email protected]