Ung Företagsamhet rf deltar i Educa 2023

27.01.2023 Messukeskus, Helsinki Händelse

Företagsamhets-, arbetslivs- och ekonomifärdigheter för barn och unga – lära genom att göra!  

Ung Företagsamhet deltar i Educa 2023, som är det ledande evenemanget inom undervisning och fostran i Norden. Evenemanget ordnas på Mässcentrum i Helsingfors 27–28.1.2023.  

Välkommen till våra montrar 6n44 (Svenska Hörnan)  och 6e82 (finska montern) för att pröva din lycka, samtala om företagsamhetsfostran och studera våra avgiftsfria läromaterial för alla utbildningsstadier! 

Besök vår monter, beställ avgiftsfria läromaterial och delta i utlottningen av ett hotellpresentkort!   

Ung Företagsamhet rf (UF) lottar ut bland alla lärare som beställt läromaterial under perioden 27–28.1.2023 ett presentkort som gäller på alla Scandic-hotell i Finland. Ung Företagsamhet rf erbjuder avgiftsfria, aktiverande läromaterial i enlighet med läroplanen för alla utbildningsstadier från småbarnspedagogiken till högskolorna. Materialen stödjer målen för läroämnena och för mångsidig kompetens.    

Läs mer om läromaterialen och beställ materialen på adressen https://nuoriyrittajyys.fi/sv/larare/program/.   

Lärare, besök vår mässmonter på Educa för att samtala om företagsamhetsfostran och beställ avgiftsfria läromaterial till din grupp 27–28.1.2023, så deltar du i utlottningen av ett hotellpresentkort.    

Regler för utlottningen 

  1. Läraren deltar i utlottningen genom att beställa något av Ung Företagsamhet rf:s avgiftsfria läromaterial.  
  1. Deltagande i utlottningen sker genom att beställa läromaterial under perioden 27–28.1.2023 antingen på Educa-mässan eller på webbplatsen nyohjelmat.fi/sv/.
  1. Beställningen ska omfatta minst 10 st. elevmaterial/läromaterial för att ge rätt att delta i utlottningen.    
  1. Vid utlottningen beaktas endast en beställning per lärare. Det är inte möjligt att öka sina möjligheter att vinna i utlottningen genom att beställa flera läromaterial.    
  1. Priset i utlottningen är ett hotellpresentkort som ger rätt till inkvartering för två (2) i ett Superior-rum på valfritt Scandic-hotell i Finland. I presentkortet ingår en övernattning för två, en riklig frukost och tillgång till hotellets bastu och gym. I spahotell ingår även tillgång till hotellets eget spa i priset. Presentkortet ger rätt till inkvartering på veckoslut och semestertider efter tillgång. Inkvarteringspresentkortet gäller 12 månader och inkvarteringstiden är densamma som presentkortets giltighetstid. Priset kan inte omvandlas till pengar.    
  1. Det beställda läromaterialet levereras till läraren enligt överenskommelse.   
  1. Vinnaren i tävlingen dras 31.1 2023 och vinnaren meddelas personligen. Dragningen utförs av utlottningens arrangör.    

Om du har frågor om utlottningen, kontakta:   

Ung Företagsamhet rf   
[email protected]     
Tfn 044 7287 837 (vardagar kl. 8–16)  

Läs mer om evenemanget på Educas egen webbsida.

Ung Företagsamhet rf är en ideell organisation för företagsamhetsfostran. Vi erbjuder läromaterial som stödjer framtidsfärdigheter för barn och unga i alla utbildningsstadier.