De unga skapar vår framtid – hjälp dem att lyckas!

Ge barn och unga möjlighet att lära sig viktiga företagar-, arbetslivs- och ekonomifärdigheter. När du satsar på unga framtidsbyggare, satsar du på Finlands framtid.

Vårt mål är att alla barn och unga får möjlighet att öva sig i entreprenörskap och lära känna sina egna styrkor under sin skol- och studietid. Vår förening fyller 20 år i år, och för att fira jubileumsåret ordnar vi en insamling för barn och unga.

Vi bjuder in donatorer att delta!

Ung Företagsamhet rf har samlat gedigen kompetens inom företagarfostran och lärprogram i två årtionden! Samarbetet med lärare och olika finansiärer har stor betydelse för barn och unga.  

Med kampanjen samlar vi in medel för Ung Företagsamhet-verksamhet runt om i Finland.

Kom med för att stödja vårt arbete, som stödjer framtidskompetensen hos barn och unga och deras aktiva deltagande i samhället.

Så här donerar du och möjliggör lärande genom att göra

Du kan fylla i det vidstående formuläret, varefter du får en räkning. Alternativt kan du göra en kontoöverföring på banken till Ung Företagsamhet rf:s konto FI48 1555 3000 1201 48, NDEAFIHH. Skriv ”Framtidskompetens/Donation” i meddelandefältet.

Donatorerna får använda Ung Företagsamhets banner för att berätta om sitt stöd till vårt arbete i e-postmeddelandenas underskriftsfält eller på företagets webbplats. Ett glatt tack för ditt stöd till barn och unga!

Donera


Arrangör av insamlingen: Ung Företagsamhet rf:s, y -kod 1813465-6
Insamlingslicensnummer: RA/2022/1090, utfärdat 28.7.2022
Om du behöver mer information, vänligen kontakta: [email protected]

Ung Företagsamhet rf:s dataskyddsbeskrivning (på finska)