Vilka är Finlands bästa unga företagare?

21.3.2013 2013

UF´s Ett år som företagare -programmets årets höjdpunkt närmar sig!

Läsårets bästa ungas innovationerna belönas i Lojo i Våga Vara Egen -finalen den 8.-9. April.

Våga Vara Egen -finalen är ett två dagligt evenemang för unga och lärare som deltar i UF´s Ett år som företagare -programmet. Finalen och den tillhörande mässan är öppna också för allmänheten. Välkommen!

Våga Vara Egen -evenemangets första dag är mässa dag, där UF-företag har möjlighet att presentera sina produkter, idéer och service i köpcentret Lohjantähti.

Tävlingens andra dag är reserverad till företagspresentationer och jury intervjuar. Dagens höjdpunkt är belöningen av de bästa företag. I finalen väljs läsårets bästa UF-företag både i grundskolklassen och på andra stadiet. I finalen belönas även bästa mässavdelning, försäljare, produkt och service.

De bästa grundskolans och andra stadiets UF-företag belönas även med internationella tävlingsresor.

Våga Vara Egen -finalplatsen avgörs vid regionala UF-mässorna

Våga Vara Egen – finalisterna väljs av de över 1000 UF-företag det vill säga av de som grundat egna företag i UF´s ungas studieprogram under läsåret 2011-2012.

Finalplatserna delas ut regionalt vid regionala UF-mässorna till bästa företag. Regionala mässorna ordnas vid årsskiftet och i början av det nya året. Läs mer om de regionala mässorna (på finska).

Ja, jag deltar i finalen!

Kommer du till Lojo som tävlande, lärare eller som åskådare? Bekanta dig med finalprogrammet, reglerna och annan nyttig information under uskallayrittaa.fi/se.

Detta år har högre nivån en egen final

Detta år hålls för högre nivås UF eget företag –programmets studeranden en egen final, som ordnas i Helsingfors den 7.5.2013. Mera information om högre nivås finalen får du (bara i engelska) under ny-yritys.fi/startup.

large_uskallayrittaamainos

Uskallayrittaa.fi/se

Läs mer om Ett år som företagare -programmet

Läs mer om Eget företag -programmet

 

Seuraavaksi
UF-unga kan: näthandel och some-marknadsföring