Titta på nya UF-videor

16.10.2012 2012

Vi har laddat upp nya videor om Ung Företagsamhet rf:s verksamhet och studieprogram till videotjänsten Vimeo. Med hjälp av videorna kan du exempelvis bekanta dig med UF:a program som riktar sig till skolor på det lägre stadiet innan du beställer studiematerialet. Se också beskrivningarna av studieprogrammen på programsidan.

videopalkki_1Våga vara företagsam 2012

Ta en titt tillbaka på vårens finalstämning eller förbered dig för det här årets prövning! Videon är ett två minuters sammandrag från sluttävlingen för studieprogrammen UF Ett år som företagare och UF Eget företag i Tavastehus i april 2012.  Se videon på vimeo (på finska).

Jag + du = vi

Videon presenterar UF:s studieprogram Jag + Du = Vi som riktar sig till grunskolenivåns lägre klasser. Videon är ca tio minuter lång. Se videon på vimeo.

Vad gör människor? Vad händer i stan?

Videon presenterar studieprogrammet UF Vad gör människor? Vad händer i stan? som riktar sig till grunskolenivåns lägre klasser. Videon är ca tjugo minuter lång. Se videon på vimeo.

Holvi.com -tjänsten för UF-företagare

Utbildningsvideon är gjord som stöd för studieprogrammen UF Ett år som företagare och UF Eget företag. I videon förevisas den nya banktjänsten holvi.com. Se videon på vimeo (på finska).

För att visa videor använder UF Vimeo-tjänsten som gör det möjligt för tittaren att ladda ned videor till sin egen dator. Du kan alltså visa upp videon i din skolan utan nätförbindelse genom att ladda ned videon i förväg.

På UF:s vimeokonto vimeo.com/nuoriyrittajyys hittar du också andra UF-videor, som t.ex. sammandraget från förra årets final i programmet Våga vara företagsam och videor från mässor. Utnyttja även dem!

UF:s studieprogram är utformade för skolors, utbildningsanstalters och universitetens bruk som endel av undervisningen och de är kostnadsfria bortsett från Programmen Ett år som företagare och Eget företag. Om du vill ta programmen ibruk på din skola kan du bekanta dig med För läraren delen och beställa studiematerial.

Läs fler nyheter nyhetsarkivet.

Seuraavaksi
Ung företagsamhet nådde ut till 20 000 under det förra läsåret