Pikkuyrittäjät palkitaan USA:ssa syksyllä!

20.8.2018 2018Pikkuyrittäjät

Pikkuyrittäjät JA Finland

Nuori Yrittäjyys ry:n Pikkuyrittäjät-ohjelma palkitaan Gold Global Best Award -tunnustuksella Houstonissa, Yhdysvalloissa lokakuussa.

International education business Partnership Network (IPN) on maailmanlaajuinen, yleishyödyllinen verkosto, joka on yli 20 vuoden ajan edistänyt työelämätaitojen oppimista ja opettamista kouluissa. IPN järjestää kahden vuoden välein Global Best Award -kilpailun, jonka palkintogaala pidetään Houstonin avaruuskeskuksessa USA:ssa, 19. lokakuuta.

Ehdolla maailman parhaaksi

Pikkuyrittäjät palkitaan Euroopan parhaana (Gold Global Best Awards) kategoriassa Yrittäjyys ja yrittäjämäiset taidot. Samalla Pikkuyrittäjät on tässä kategoriassa ehdolla koko maailman parhaaksi, yhdessä muiden maanosien voittajien kanssa.

Kaikkiaan kilpailun kategorioita on kuusi ja gaalan päätteeksi palkitaan maailman paras yrittäjyyskasvatusohjelma/-innovaatio. Global Best Overall Awardin tavoittelussa on mukana myös Pikkuyrittäjät.

-Jo 25 000 lasta on päässyt mukaan innostavaan Pikkuyrittäjät-ohjelmaan, joka on saanut vahvan jalansijan kouluissa ympäri maata. On upeaa päästä esittelemään suomalaista koulutusinnovaatiota yhdessä koko tiimimme kanssa Houstoniin lokakuussa, kertoo Pikkuyrittäjien Mikko Nurminen.

Nuori Yrittäjyys ry:n Pikkuyrittäjät-tiimin matkan USA:han mahdollistaa Ukko.fi. Syksyn aikana Pikkuyrittäjät-tiimi julkaisee blogi-kirjoituksia ennakko-odotuksista matkalle ja mitä Houstonissa tapahtuu.

Pikkuyrittäjät edusti Suomea samaisessa kilpailussa myös kaksi vuotta sitten.
(uutinen jatkuu kuvan alla)

Uusi mobiilipeli nyt ladattavissa

Pikkuyrittäjät-ohjelma innostaa lapsia myös uutena maksuttomana mobiilipelinä. Sovellus auttaa pelinomaisesti lapsia mm. ymmärtämään rahankäytön perusteita ja suunnittelemaan omaa pikkuyritystään. Pikkuyrittäjät-mobiilipeli on ladattavissa iPhone- ja Android-puhelimiin.

 

                                   

Pikkuyrittäjät on alakouluille suunnattu 18 tunnin maksuton opinto-ohjelma, jossa lapset tutustuvat yrittäjyyteen ja perustavat 2-4 hengen ryhmissä oman Pikkuyrityksensä. Ohjelman aikana lapsia kannustetaan ja innostetaan olemaan rohkeita ja kokeilemaan uutta. He tunnistavat omat vahvuutensa, hyödyntävät tietonsa ja uskaltavat yrittää.

Seuraavaksi
Kiertotalous- ja yrittäjyyspeli Circula julki