Opetusministeri Grahn-Laasonen Vuoden Pikkuyrittäjät-kilpailun suojelijaksi

3.4.2018 2018Pikkuyrittäjät

Nuori Yrittäjyys ry:n Vuoden Pikkuyrittäjät-kilpailun suojelijana toimii tänä keväänä opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Vuosittaisessa kilpailussa etsimme ja palkitsemme vuoden pikkuyrittäjämäisimpiä toimijoita ja finaali järjestetään toukokuun 19. päivä Linnanmäen huvipuistossa.

Opetusministeri Grahn-Laasonen NY Job Shadow -päivässä 2017

Lukuvuoden paras pikkuyritys kruunataan jännittävässä ”Pikkuyrittäjien luolassa”, jossa kolme finalistiyritystä esittelee omat yritysideansa tuomaristolle. Kaikki finalistiyritykset luokkakavereineen saavat ikimuistoisen huvittelupäivän Lintsillä.

Palkitsemalla aktiivisimpia toimijoita haluamme kiittää ja kertoa myös muille niistä upeista yritysideoista, toteutuksista ja oivalluksista, joita tiedämme syntyvän kouluissa ympäri Suomea.

Ministeri Grahn-Laasonen tulee finaaliin paikan päälle Linnanmäelle seuraamaan vuoden parhaiden Pikkuyrittäjien palkitsemista.

Kilpailukategoriat:
Vuoden Pikkuyrittäjät -opettaja ja koulu

Vuoden Pikkuyrittäjät -kummi

Vuoden pikkuyritys

 

Pikkuyrittäjät-ohjelma on alakouluille suunnattu 18 tunnin maksuton opinto-ohjelma, jossa lapset tutustuvat yrittäjyyteen ja perustavat 2-4 hengen ryhmissä oman Pikkuyrityksensä. Autamme lapsia löytämään omia vahvuuksiaan ja oppimaan uutta. Tarjoamme lapsille elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia, joilla osoitamme, että mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää! Lasta kannustetaan ja innostetaan olemaan rohkea.

Seuraavaksi
Tässä ovat kaikki finalistit!