skip to Main Content

Järjestämme NY-ohjelmiin liittyviä maksuttomia koulutuksia ja infotilaisuuksia opetushenkilöstölle. Koulutuksia järjestetään ympäri Suomen. Klikkaa sopivaa tilaisuutta ja ilmoittaudu mukaan. Kutsu tilaisuuteen lisätietoineen lähetetään sähköpostiisi noin viikkoa ennen ajankohtaa. Koulutuksiin pääset ilmoittautumaan klikkaamalla tätä linkkiä tai täyttämällä sivun alalaidassa olevan lomakkeen.

Peruskouluohjelmat

pl. NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma, jonka koulutuksiin on oma ilmoittautuminen > Yläkoulun ohjelmat ovat sovellettavissa toiselle asteelle.

Tutustu alakoulun ohjelmaesittelyihin
esiopetus ja 1.-3. lk NY Minä + sinä = me Kolmen teeman kokonaisuus vahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen.
4.-6. lk NY Mitä ihmiset tekevät? Kuuden teeman kokonaisuus lähiympäristön, ammattien ja talouden kiertokulun oivaltamiseen.
4.-6. lk Pikkuyrittäjät Yhdeksän teeman kokonaisuus oman pikkuyrityksen ideoimiseen ja toteuttamiseen.
5.-6. lk  NY 6h -leiri Kuuden tunnin leiri kuvitteellisen yrityksen perustamiseen, palvelun tai tuotteen suunnitteluun ja toteuttamiseen.
Tutustu yläkoulun ohjelmaesittelyihin
NY Oma juttu Viiden teeman kokonaisuus yrittäjämäisten kykyjen, ideoinnin ja tulevaisuuden suunnitteluun. 7.-9. lk ja soveltaen 2. aste
NY Oma talous Kahdeksan teeman kokonaisuus työelämävalmiuksien  ja taloudenhallinnan harjoitteluun. 7.-9. lk ja soveltaen 2. aste
NY 12h -leiri Leiri sitoo luovuuden, ryhmätaidot ja yrittäjyyden kokeilun 12 tunnin seikkailuksi. 8.-9. lk

Perusasteen koulutukset

Järjestämme jatkuvasti koulutuksia eri puolilla Suomea. Ole yhteydessä meihin tai oman alueesti YES-aluetoimijaan, niin sovitaan koulutus teidän alueellenne.

Tomi Rytkönen

tomi @ nuoriyrittajyys.fi
044 5356393

NY Vuosi yrittäjänä

Ohjelma soveltuu toisen asteen opiskelijoille sekä 9. luokkalaisille. 

Tutustu ohjelmaesittelyyn
NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma soveltuu 9. luokkalaisille, toisen asteen oppijoille sekä korkea-asteen opiskelijoille. 9. lk ja toinen aste
Ohjelman oma tukisivusto palvelee osoitteessa nyvuosiyrittajana.fi 

Tulevat koulutukset

Syksyn koulutusten ajankohdat ilmestyvät piakkoin.

Ilmoittaudu koulutukseen klikkaamalla tästä

Tule perehtymään uudistuneeseen ohjelmaan ja kuulemaan, kuinka Vuosi yrittäjänä-ohjelman voi aloittaa innovatiivisesti joko NY-leirien avulla tai Circula-kiertotalous ja yrittäjyyspeliä pelaamalla.

Syksyn ensimmäinen koulutus on to 29.8.19 kello 12.30-16.00 Nuori Yrittäjyys ry:n toimistolla, Kyllikinportti 2, Länsi-Pasila (Fennian talo).

Ohjelmien perehdytys sopii uusille ja entisille NY-opettajille.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu 10.5.2019 mennessä (50 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan).

Lisätietoja: [email protected]

Ilmoittaudu koulutukseen klikkaamalla tästä

Vuosi yrittäjänä-ohjelmakoulutus ja perehtyminen NY-leireihin uusille ja entisille NY-opettajille ti 24.9.19 kello 12.30-16.00. Kyllikinportti 2, Länsi-Pasila (Fennian Talo). Ilmoittautumiset 17.9.2019.

Lisätietoja: [email protected]

NY 24h -leiri ja Minicamp

Ohjelma on tarkoitettu toisen asteen opiskelijoille. Leiri on mahdollista toteuttaa myös teknologiahaasteella, jonka antaa Microsoft.

Tutustu ohjelmaesittelyyn
NY 24h -leiri Vuorokauden mittainen innovaatioleiri yritystoiminnan harjoitteluun vapaavalinnaisen tai yhteistyökumppanin antaman teeman pohjalta. toinen aste

Tulevat koulutukset

Järjestämme jatkuvasti koulutuksia. Ole yhteydessä meihin tai oman alueesi YES-aluetoimijaan, niin sovitaan koulutus teidän alueellenne.

NY Start Up

Ohjelma on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille.

Tutustu ohjelmaesittelyyn
NY Start Up -ohjelma Lukuvuoden kestävä oikealla rahalla toimiva yrittäjyysohjelma. korkea-aste Ohjelman oma tukisivusto palvelee osoitteessa nystartup.fi.

Tulevat koulutukset

Tällä hetkellä ohjelmakoulutuksia ei ole tulossa. Ole meihin yhteydessä mikäli haluat koulutuksen.

Kysy NY-koulutusta myös alueesi YES-toimijalta! Toimimme yhteistyössä paikallisten YES-toimijoiden kanssa, jotka järjestävät NY-ohjelmakoulutuksia ja -infoja alueellisesti. Tarvittaessa ole yhteydessä YES-aluetoimijaasi yesverkosto.fi.

Ilmoittaudu koulutukseen:

11. Ohjelmakoulutukseen ilmoittautuminen

Henkilötiedot

esim. opettaja, rehtori

Koulun tiedot

Jos oppilaitoksella on monta toimipistettä, erota omasi oppilaitoksen nimestä pilkulla
Sending
Back To Top