Millaista olisi työskennellä omassa yrityksessä? Kenelle myyn tuotteitani? Millainen markkinointi toimii käytännössä? Miten saan muut uskomaan ideaani?

NY Start Up on suunnattu korkea-asteen opiskelijoille. Ohjelma suoritetaan osana oppilaitoksen opetusta.

NY Start Up on ohjelma, jossa opiskelijat perustavat oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen. Yritys toimii ideoiden testilaboratoriona, tarjoaa mahdollisuuden soveltaa työelämätaitoja käytäntöön oman yrityksen kautta ja antaa opiskelijalle kuvan siitä, millaista on työskennellä omassa yrityksessä.

NY Start Up -yritys tarjoaa valmiin toimintaympäristön luovuudelle ja innovaatioille sekä mahdollistaa idean kokeilemisen käytännössä.

Ohjelman vaatimuksia voidaan muokata korkeakoulukohtaisesti, mikä mahdollistaa opetuksen tavoitteita vastaavan kokonaisuuden, jossa luovuutta ja innostuneisuutta ei ole unohdettu.

NY-yrittäjille ohjelman tueksi nettiportaali

Nystartup.fi tarjoaa tietoa ohjelmasta, sen aloituksesta ja toiminnan vaiheista sekä materiaalia toiminnan tueksi. Tiedotamme sivulla kilpailuista ja muista vuoden tärkeistä virstanpylväistä.

NY Start Up -ohjelmassa on oppilaskohtainen rekisteröintimaksu. Rekisteröinti maksaa 22 €/opiskelija. Maksu sisältää NY:n tuen, oikeuden oppimateriaalin käyttöön ja osallistumisoikeuden kansalliseen finaaliin.

Paras yritys pääsee Euroopan mestaruuskilpailuihin

Lukuvuoden lopuksi valitaan ohjelman paras yritys kansallisessa finaalissa. Palkintona voittajalle on matka NY:n korkea-asteen yritysten EM-kisoihin kesällä.

NY Start Up -opettajalle

NY-ohjelmat on suunniteltu osaksi koulun opetusta. Lue, miten otat ohjelman käyttöön!

Ohjelman verkkoportaalin löydät osoitteesta nystartup.fi. Ohjelmassa on opiskelijakohtainen rekisteröintimaksu, joka on 22 EUR/opiskelija.

vapis_pallo2Yrittäjä, jaa osaamistasi nuorille!

Tahdotko osallistua nuorten toimintaan ja tuoda ohjelmaan työelämän näkökulmaa? Kerro oma tarinasi, anna neuvoja, arvioi tuloksia. Tutustu tuleviin työn tekijöihin ja yrittäjiin!

Lue lisää vapaaehtoisen mahdollisuuksista.